Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Mau, ollaan suloiset sisarukset Toivo ja Terttu, ikää meillä on n. puoli vuotta. Olemme ihan paita ja peppu, joten etsimme yhteistä kotia.

Touhuamme mielellämme keskenämme, mutta olemme myös aina valmiina leikkimään ihmisen kanssa. Huiskalelu on meidän molempien lempparilelu. Ollaan vielä aika ujoja, mutta ujous yleensä unohtuu siinä vaiheessa kun on ruokaa tarjolla tai kun on aika leikkiä!

Kovasti haluttaisiin löytää jo ihan oma koti, jossa varmasti kesyyntyisimmekin nopeasti. Sen verran sähikäisiä olemme vielä, että ei ihan pienten lasten perheeseen toistaiseksi sovelluta. Koiriakin täällä tilapäiskodissa on, mutta niistä ei olla oikein innostuttu, eli ei koiria meidän kotiimme, kiitos!

Meillä molemmilla on herkkä vatsa, ja syömme masujemme hyvinvointia tukevaa gastro-ruokaa. Toivolla onkin diagnosoitu krooninen suolistotulehdus IBD. Myöhemmin elämässämme voimme todennäköisesti nautiskella muutakin ruokaa, kunhan ruokavalionvaihdos tehdään hitaasti, ja ruoka on joka tapauksessa laadukasta ja hyvinvointiamme tukevaa. Tertulla on pieni reikä sydämessä ja lievä sivuääni, mutta ne eivät vaikuta elämään mitenkään. Asia pitää silti osata huomioida esim. eläinlääkärikäyntien yhteydessä.

Uudelta kodilta edellytämme kärsivällisyyttä ja kokemusta kissoista. Toivomme malttia ja ymmärrystä totuttaa meidät hitaasti ja rauhallisesti uuteen kotiimme – myös siellä mahdollisesti odotteleviin uusiin kissakamuihin.

Jos tuntuu siltä, että pystyisit tarjoamaan meille ylläolevaan kuvaukseen sopivaa loppuelämän kodin, niin otahan yhteyttä adoptiopuhelimeen :)