Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

MÄÄÄÄW! Olen n. 2-vuotias chilli poikakissa nimeltä Lamu.

Etsin loppuelämän kotia, jossa olisi täysin kesy kissakaveri. Tämä helpottaisi kesyttämistäni sillä olen vielä hieman ujo. Koiria ja pieniä lapsia ei sais uuessa kodissa olla, ku ne pelottaa mua. Kaverini Seri täältä samasta tilapäiskodista voisi lähteä mielellään mukaani uuteen kotiin, mutta tarvitsemme silti rohkaisevaa esimerkkiä joltain kesyltä kissalta.

Oon tosiaan alussa ujo ihmisii kohtaa, mut sitku mulle vaa antaa aikaa ja rauhaa, nii kyl mä tykkään leikkiä muitten kissojen kaa, kun tunnen oloni turvalliseksi ja rennoksi. Tykkään aina välillä lauleskella ihmiselleni, joten varauduthan tähän! Mut on kyllä leikattu, että älä sitä epäile. Tuol vessan oven takana tääl tilapäiskodissa on ollu kolmas kissa, ja oon sit hälle esim. lauleskellu serenadeja välillä. Oon myös kyl joskus nähny tän kissan ja silmät pyöreenä kaverini Serin kanssa kattellu, ku se antaa näitten ihmisten silittää itteensä.

Nopeesti täällä tilapäiskodissa oon rohkastunu ja oon uskaltanu syyä ruokaa näitten ihmisten kädestä aina kun ovat rauhassa mua raksuilla houkutelleet lähemmäs! Mua on kehuttu, että oon komeen kollikissan näkönen, ku mulla on nää muhkeat posket! Hei jos kiinnostuit antamaan mulle kodin nii otahan yhteyttä!

Ps. Söpöyteni ei kuvissa tuu esille kun en oikee välitä semmosesta, ett toi ihminen tulee puhelimensa kaa mua lähelle, että tuuhan kahtommaan mua ni näät kui hurmaava oon!