Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

MoikkaPoikka! Tääl oottelis omaa loppuelämän kotia hurmaava pariskunta! Me ollaan Seri ja Lamu, molemmat noin 2–3 vuotiaita.

Ollaan toistemme parhaat kaverit, me pestään toisiamme, leikitään yhdessä ja nukutaan kiinni toisissamme! Aluks ku tultiin tänne tlapäiskotiin, niin oltiin aika ujoja, mutta nykyään uskalletaan jo leikkiäkin noitten ihmisten kanssa ja syödä herkkuja kädestä.

Minä Lamu annoin jo silittääkin kun olin syömässä! Mua on kehuttu kauheesti ku mulla on nää komeet kollin posket! Tykkään kattella ikkunasta ulos maailman menoa. Ennen tosiaan olin arkajalka, mutta nykyään en välttämättä edes väistä, jos ihminen kulkee mun ohi.

Mie Seri oon pikkasen ujompi vielä ku tuo miun paras kaveri Lamu, mutta hirmusen utelias tyttö kyllä oon! Haistelen kyllä kättäs, jos sen lähelle tuot, mut silittää ei ihan vielä voi. Uskon että kun aikaa miulle annetaan, niin pian se on mahdollista, sillä hyvää esimerkkiä on antanut kolmas kissa täällä tilapäiskodissa.

Sen verran rauhaa me tarvitaan, että pieniä lapsi tai koiria ei uuessa kodissa saa olla, sillä me ansaitaan olla uuden omistajan silmäterä! Joku kesy kissa kissakaveri voi olla, mut se ei oo enää välttämätön, sillä ollaa kehitytty täällä tilapäiskodissa jo niin paljon.

Oo ihmeessä yhteydessä, jos kiinnostuit antamaan meille rakastavan kodin!

Katso vielä videoita meistä: