Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Heippa! Olen siro n. 2–3-vuotias tyttökissa nimeltä Seri.

Etsin loppuelämän kotia, jossa olisi täysin kesy kissakaveri antamassa esimerkkiä siitä, että ihmisethän on ihan kivoja. Uudessa kodissa ei saisi olla lapsia eikä koiria.

Alussa olen hyvinkin ujo, mutta kunhan asetun uuteen kotiin, niin minusta kuoriutuu kyllä utelias ja välillä hyvinkin energinen pakkaus! Varsinki yöllä on kiva alkaa tutkia paikkoja ja vähä juoksennella ympäriinsä ku ihmiset on menny nukkuu ja on rauhallista!

Täällä tilapäiskodissa mulla on ollu tollanen nuori pariskunta hoitamassa mua ja mun kaveria Lamua! Voitais kyllä muuttaa yhdessä Lamun kanssa, mutta tarvitaan silti joku rohkea kissakaveri meille hyväksi esimerkiksi. On täälläki yks kesy kissa, jota ihmettelen aina silmät pyöreenä, kun se antaa noitten ihmisten silitellä itteensä. Musta on nopeesti jo kuoriutunu utelias, ja paljon rohkeempi kissaneiti, mut omat rajansa tietenkii kaikilla. Oon kyllä uskaltanu kädestäki ruokaa syödä aina sillon, ku noi ihmiset on rauhassa.

Mua on kehuttu, kun oon niin hyväkuntonen vaikka tuli tuolla ulkona elettyä! Ainoastaan hampaat kaipaa vähän hoitoa; hammaskiven poistoa viimeistään alkukesästä 2020. Olen oikeen veikeä isosilmäinen kissaneiti – että jos kiinnostuit nii soittelehan!