Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Minä olen pieni reipas tyttö nimeltä Cascabel tai tuttavallisesti ihan vaan Cabe. Olen syntynyt elokuussa 2019.

Olen elänyt ensimmäiset neljä kuukautta ihmisen pihapiirissä, mutta ensimmäiset oikeat ihmiskontaktit sain oikeastaan vasta marraskuussa, kun siirryin tänne tilapäiskodin hoivaan parin kaverini kanssa. Olin aluksi aikamoinen sähikäinen, joten sain nimeni chilikasvin mukaan.

Sähisen edelleen ja suhtaudun vieraisiin vähän varautuneesti. Mutta kun oma ihmiseni tulee meidän kissojen huoneeseen, olen häntä jo ovella vastassa, ja vaikka sähisen, tutkin kiinnostuneena, mitä herkkuja tällä kertaa olisi tulossa. Osaan hienosti ottaa herkkuja kädestä ja tietysti vähän sähisen kiitokseksi. Minua saa myös ihan varovasti jo silittää, vaikka vähän ihmetellen siihen suhtaudunkin. Mutta korvan takaa rapsutus tuntuu niin hyvältä, että saatan jopa sulkea silmäni hetkeksi.

Minä siis sähisen, mutta en pure enkä huido tassulla, joten olen pohjimmiltani ihan kiva ja kiltti tyttö. Olen koko elämäni ollut muiden kissojen kanssa, joten tarvitsen ehdottomasti reippaan nuorehkon kissakaverin, joka opettaisi minulle lisää, kuinka ihmisen kanssa eletään. Olen aika utelias, joten luulen, että hyvinkin pian saat minusta seuraa varsinkin keittiöön herkkukaapin liepeille.

Tykkään kovasti leikkiä palloilla, ja olenkin tosi taitava kuljettamaan niitä huoneen laidasta laitaan. Olen myös aina valmis leikkimään höyhenhuiskalla, joten niitä kannattaa varastoon hankkia useampia, koska osaan tosi taitavasti repiä saaliini kappaleiksi. Tykkään nukkua kiipeilypuussa ja seurata ulkomaailman tapahtumia.

Olen tottunut syömään raakaruokaa ja laadukasta teollista ruokaa. En ole nirsoillut, vaan minulle on kelvannut kaikki tarjottu ruoka. Tykkään syödä sekä kuiva- että märkäruokaa. Hiekkalaatikkoasiat osaan hoitaa asiallisesti enkä ole tarkka käytetyn hiekan suhteen.

Jos siis haluat elämääsi pirteää ja reipasta mustavalkoista sähinää, ja sinulla riittää kärsivällisyyttä edetä kanssani hitaasti ja minun ehdoillani, meistä voi tulla ikuiset ystävät. Otahan yhteyttä ja tule tutustumaan!