Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mau! Olemme hurmaava kissapariskunta, joka etsii yhteistä valtakuntaansa.

Hei! Minä olen Jade-neito, ja ikää on noin 3-vuotta. Harrastan seikkailua öisin, tuijottelua, ja ihmisen seuraamista tuijotellen. Tykkään kaikista muista kissoista, mutta tykkään välillä myös mietiskellä ihan yksikseni piilossa. Olen vähän ajatellut josko voisin tästä muuttaa palatsiin tai vähintäänkin linnaan. Aikuiset ihmiset ovat minusta tosi kummia, joten pieniä ihmisiä en mielellään haluaisi tiluksilleni. Vaadin saada mukaani henkivartijani Sämpylän.

HEEI!!! Oon Sämpylä-herra, oon Jaden henkivartija, koska oon tosi iso. Oon köllötellyt tässä maailmassa jo noin 4-vuotta, joista suurimman osan Jaden kans metsässä ja nyt täällä ihmisten tarjoamassa lomakeskuksessa.

Mun lemppari-kissa on siis Jade, ja mä vahdin että se syö, ja sitten vasta mä syön. Mä kans juttelen Jaden kans tosi paljon, mutta muillekin kissoille ja ihmisille myös. Tykkään jutella lähinnä ruuasta, koska rakastan ruokaa ihan hirveästi. Aamuisin huudan kunnes mut ja Jade ruokitaan. Harrastan joskus joogaa, mutta yleensä vaan makoilen, ja joskus annan ihmisten rapsutella, mutta vain jos ruoka on jo tarjottu. En hirveästi tykkää liian innokkaista kissoista, jotka haluaa leikkiä, kun mä vaan haluaisin pötköttää.

Mikäli haluaisit tarjota meille tasoisemme loppuelämän kodin, niin otathan yhteyttä Jaden henkilökuntaan, niin neuvotellaan lisää.