Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Heippa hei! Minä olen neiti Louisa May, tuttavallisemmin Lissu. Ikääni oli vaikea arvioida, mutta ehkä olen syntynyt vuoden 2016 kieppeillä.

Hampaani olivat huonossa kunnossa ja niitä on muutama poisteltu, niitä olisi hyvä jatkossakin seurailla vuosittaisilla tarkastuksilla. Olen myös FIV-positiivinen, mutta se ei mitenkään minusta paista.

Olen hieman pomottaja-luonne: tykkään kyllä kissaseurasta, kunhan minua uskotaan ja väistetään. Välillä intoudun leikkimään täällä samassa tilapäiskodissa asuvan Viliaksen kanssa – hän olisi minulle sopiva ystävä mukaan, jos olet harkinnut parivaljakkoa. Voisin harkita myös eloa ainoanana kissana, mutta Viliaksen kanssa on kemiat kohdanneet hyvin, joten hän olisi hyvä seuralainen. En ole juurikaan ollut tekemisissä koirien kanssa. Ihan pienten ihmislasten kanssa en usko yhteiselon sujuvan kovin hyvin.

Rapsuista tykkään jonninverran, samoin huiskulla tykkään vähän ihmisen leikittämänä leikkiä. Nostan tassua hitaasti kun aioin täpätä. Minun kanssa ei ihan rakettitiedettä vaadita, mutta aikaa ja kärsivällisyyttä aivan kuten useimpien kissojen kanssa. Olen kuitenkin kaikkiruokainen ja tyytyväinen korkeaan raapimapuuhun.

Minä tulen kyllä esille, kun tulet minua tapaamaan. Nähdään pian! – Louisa May