Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Purrr, minä olen Miya, noin 14-vuotias hieno rouva. Etsin loppuelämän kotia, jossa voin jatkaa eläkepäivistäni nauttimista.

Toivon että koti on rauhallinen, koska itsekkään en mikään hötkyilijä ole. Rauhalliset kissat ja lapset sopivat kyllä kavereiksi. Voisin lähteä myös ainoaksi kissaksi, jos seuraa muuten riittää. Rakastan nimittäin silityksiä ja läheisyyttä – ja sen todella näkee sekä kuulee minusta! Toisinaan saatan jopa innostua hieman leikkimäänkin.

Eläinlääkäri löysi minulta napatyrän, mutta se ei toistaiseksi vaadi muita toimenpiteitä kuin vain seurantaa. Minulta myös puuttui kuusi hammasta, ja tarvitsen vielä kuuden hampaan poistoa lisäksi.

Huolehdithan että syön riittävän usein ja laadukasta ruokaa? Jään odottamaan loppuelämäni ihmistä, kehrätään kun nähdään!