Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Vapaa: Houdini. Ei toistaiseksi enempää kyselyitä: Merlin ja Zamora. Miau! Ollaan kissakolmikko Houdini, Merlin ja Zamora ja valmiita oman kodin etsintään!

Kaikilla meillä on pitkät ja pehmoset turkit. Merlin ja Zamora ovat syntyneet n. 10/2019 ja Houdini arviolta 8/2019. Aluksi oltiin kaikki tosi ujoja, mutta pikkuhiljaa ollaan kaikki huomattu, ettei ihminen ehkä ookkaan hullumpi otus!

Vanhin meistä olen minä, Houdini. Omistan kauniin valkoiset viiksikarvat sekä sukat! Oon vähän itsenäisempi kun nuo muut kaverit, mutta tulevassa kodissa silti tulis olla kaveri mulle. En vielä hirveän lähelle ihmistä päästä mutta aina välillä oon antanu silitellä, kun sille päälle satun! Kyl se ihan kivalta tuntuu, kun joku rapsuttaa leuan alta ja korvien takaa. Syliin mut saa nostaa, kunhan ensin saat mut kiinni! Pienempänä mun häntä on mennyt poikki, mutta se ei vaikuta mun touhuihin millään tavalla. Tykkään hirmusesti leikkiä.

Zamora tässä hei! Olen ainut tyttö tästä porukasta ja ehkä rauhallisin. Tykkään rapsutuksista, mutta vielä hieman ihmiset jännittää. Lempiharrastus on leikkiminen ja Merlinin kanssa hippasleikki. Mulla on kans hyvä ruokahalu. Olisi kiva päästä yhdessä Merlinin kans uuteen kotiin yhdessä, mutta pärjään varmasti muutenkin, kunhan uudesta kodissa löytyy nuorehko kissakaveri mulle.

Olen Merlin, tosi kiltti ja herttanen poika! Ollaan ton Zamoran kans sisaruksia. Oon tottunut ihmisiin tosi hyvin, ja rapsutuksista nautin niin, että hurisen! Paras paikka nukkua on sänky, nukun siellä aina välillä jalat kohti kattoa. Ruoka on varmaanki parasta mitä tiiän, ja oonki kova poika syömään. Kiipeily kaikkiin korkeisiin paikkoihin tulee hyvänä kakkosena. Mun kanssa tarvit huumorintajua, ja tilapäiskodin emännällä on se kyllä ollut koetuksella, kuulema jonkun kukkaruukun oon tiputtanut 3 kertaa lattialle. Tarvitsen siis paljon aktivointia ja leikkiä. Piilokiveksen vuoksi mua ei ole vielä kastroitu, mutta se hoidetaan kuulemma yhdistyksen laskuun myöhemmin. En voi ei kuitenkaan muuttaa uuteen kotiin leikkaamattoman tyttökissan seuraan.