Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Merlinistä, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Kurnauskis! Olen hassunhauska poikakissa Merlin!

Olen syntynyt lokakuun 2019 kieppeillä. Mulla on pitkä ja pehmeä karva, joka vaatii harjailua uudessa kodissa. Tykkään rapsutuksista, hurisen, ja joskus saatan innostua siitä leikkimään sormilla. Ruoka on hyvää ja sitä saisi olla ainakin omasta mielestä jatkuvasti tarjolla, olenhan kasvava nuorimies. Kiipeily on myös hauska harrastus.

Vilkkaana pentuna vaadin paljon aktiviteettejä tai keksin kyllä itse jotain, mikä on ihmisten mielestä kiellettyä. Kuulema muistutan enemmän koiraa kuin kissaa, tykkään istua ja kerjätä vieressä kun syödään! Uudessa kodissa tulis olla mulle nuorehko kissakaveri, jonka kanssa voin leikkiä ja ottaa päiväunia. Mua ei ole vielä päästy kastroimaan, joten se jää uudelle kodille hoidettavaksi PESUn laskuun myöhemmin. En voi ei kuitenkaan muuttaa uuteen kotiin leikkaamattoman tyttökissan seuraan.