Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mau! Olen sähäkkä kilpparineiti Chanel ja etsin itselleni uskollisia alamaisia ja uutta pysyvää valtakuntaa.

Olen syntynyt arviolta 2014 eli ikä ei vielä tassujani paina. Parit pennutkin olen ehtinyt pyöräyttää, mutta se on taakse jäänyttä elämää. Täällä tilapäiskodissa on mukavia kissakavereita – kuten Hecat, jonka kanssa voisin asua jatkossakin – mutta voisin sopeutua ainoaksikin kissaksi.

Olen vielä hiukan ujo, mutta olen ottanut huimia edistysaskeleita. Vähitellen olen alkanut ottaa kontaktia, ja uskallan viettää aikaa ihmisten ilmoilla. Tällä hetkellä parasta on loikoilla yhdessä kissakavereiden kanssa tai yksin ikkunasta tuijotellen. Olen melko utelias ja paikkojen tutkiminen on hauskaa puuhaa, varsinkin yöllä! Silloin rohkaistun erityisen paljon, vaikka päivätkin alkavat jo vaikuttaa turvallisilta. En ole ainakaan vielä erityisen innostunut leikkimisestä, ainakaan ihmisten kanssa. Sekin varmasti olisi kyllä mieleeni, kunhan leikkikaverini olisi tarpeeksi luotettava ja kärsivällinen.

En ole tavannut koiria, joten en ole varma miten niihin suhtautuisin. Luulisin, että ilman pieniä lapsia tai koiria viihtyisin parhaiten. Olen FIV-positiivinen ja hampaideni kuntoa on hyvä seurailla, mutta muuten olen vaikuttanut hyvinvoivalta.

Jos uskot voivasi tarjota minulle loppuelämän kodin, tule rohkeasti tapaamaan!