Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Mau! Nimeni on Hecat ja olen joskus 2015–2018 välillä syntynyt poju. Etsin itselleni loppuelämän kotia ja kivaa kissakaveria.

Suosikki puuhaani on leikkiminen, enkä saa tarpeekseni palloista. Myös esimerkiksi lattialle tipahtanut kirsikkatomaatti on loistava lelu! Olen edelleen melko ujo vielä, mutta uteliaisuuteni on voittaa usein pelkoni. Vaikka minua ei vielä saakaan koskettaa, saatan tulla koskettamaan sinua.

Innostun usein kurisemaan iloisesti muita kissoja nähdessäni, mutta ruokakupilla saatan vähän sähähtääkin kavereille. Minähän en jalkoihin jää! Saatan sähähtää ja isotella ihmisillekin, mutta vain jos tunnen itseni uhatuksi, enkä minä pahaa tekisi. Tarvitsen siis ehdottomasti kissakaverin, ja täällä samassa tilapäiskodissa asustava Chanel olisi hyvä kaveri, harkitsepa häntä!

Minun hampaideni kuntoa on hyvä pitää silmällä ja olen FIV-positiivinen, mutta se ei haittaa menoa lainkaan. Koiriin en ole päässyt tutustumaan, enkä usko, että tulisin toimeen pienten lasten kanssa. Jos olisit valmis tutustumaan rauhassa ja tarjoamaan minulle oman kotini, ota yhteyttä ja tule tapaamaan. En malta odottaa!