Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mauskis! Mä olen Gala, jokapaikan tättähäärä ja topakkaluonteinen tyttö.

Synnyin isossa kissapopulaatiossa joskus vuonna 2016–2017, ja olen varmasti tehnyt pennut jos toisetkin. Nyt on siis aika mun ihka omalle elämälleni!

Suhtautumiseni ihmisiin on vielä vähän ristiriitaista. Toisaalta ihmiset on tosi ihania, varsinkin kun heiltä saa rapsutuksia ja rakkautta – silloin kehrään ja pusken rakastavaasti – mutta sitten taas välillä tuntuu, ettei ne yhtään puhu mun kieltä ja joudun antamaan opetuksen! Se on kuulemma jotain sellaista, kun hellyysaggressio. Vähitellen olen oppinut vähentämään sitä, mutta kuulemma tätä pitää vielä uudessa kodissakin työstää.

Välillä juoksentelen kiipeilypuussa häntä pörhöllä ja vietän iltavillejä, mutta välillä taas haluan vetäytyä omaan petiin rauhassa. Rallitan mielelläni myös hyväksyttyjen kissakavereiden kanssa, mutta lämpenen hitaasti heille – tutustumisen eteen pitääkin tehdä töitä. Mieluusti voisin lähteä samassa tilapäiskodissa majailevan Muotkan seuraksi uuteen kotiin, sillä meillä homma tuntuu jo toimivan.

Satunnaisesti minulta tulee vielä hutipissa. Syytä ei ole saatu tutkimuksista huolimatta selvitettyä – teen pissan kyllä aina siihen samaan kohtaan laatikon eteen, ettei siitä sinulle ole kovasti vaivaa. Olen FIV-positiivinen, ja vaikka se ei elämässäni muuten näykään, niin etsin kissakaverillista kotia, jossa kaveri olisi myös FIV-positiivinen.

Ollaanhan yhteydessä?