Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Hei vaan. Minun nimeni on Muotka, tai Haamuksi minua tavataan kutsua. Lempinimeni juontuu siitä, että olen vähän ujopiimä. Oikeastihan olen vaan herkkä herrasmies. Olen syntynyt jossain noin vuoden 2013 tienoilla.

Herkkyyteni näkyy siinä, että vaikka elopainoa minulla on – köhköh – mukavasti kertynytkin, tassuttelen hiirenhiljaa ympäriinsä. Maailmankuvani järkkyy helposti, ja silloin saatan sulkeutua miettimään asioita omaan rauhaani.

Olen oppinut pitämään rapsutteluista, vaikka uusille ihmisille lämpenenkin hyvin hitaaseen tahtiin. Käytän välillä ääntäni paljonkin, yleensä juurikin kun minuun iskee hellyyspula! Olen edistynyt kuitenkin isosti, ja nykyään vietän aamut mielelläni sängyssä mammien kanssasi ja kehrään omalla persoonallisella äänelläni. Kun ihan tosi uteliaalle päälle satun, osaan myös aukaista minulta muiden ovien taakse kätketyt valtakunnat. Autan myös kavereita tyhjentämällä heidän ruoanjämänsä tarvittaessa. Seisovaa ihmistä vielä väistän, koska minua yhä epäilyttää kovasti, mitä ne jalat voivatkaan tehdä!

Olen FIV-positiivinen, mutta tämä ei elämääni ole toistaiseksi vaikuttanut. Etsin kotia, missä olisi toinen minua rohkaiseva FIV-positiivinen kaverikissa, ja ympäristö olisi rauhallinen. En varmaankaan uskaltaudu koirien seuraan ja vilkkaat lapset jo ajatuksena kauhistuttavat minua. Tirppatöllö olisi tulevasta kodista löydyttävä, sillä rakastan istua ikkunalla ja ihmetellä eteeni aukeavaa maailmaa!

Tällä hetkellä vietän aikaani Gala-tyttösen kanssa samassa tilapäiskodissa, ja olisi todella mukavaa, jos lähtisimme samaan kotiin. Meillä meinaan leikit kyllä toimivat! Olisiko sinulla siis tarjota meille sopivan rauhallinen, vakaa ja rakastava koti?

Katso vielä leipomisvideoni!