Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moikka! Mun nimi on Raita, kavereille Raitsu, komea kissaherra, ja etsin rauhallista kotia ainoana kissana.

Köllöttely on mun lempipuuhaa, varsinkin auringossa on kiva makoilla. Höyhenlelut on myös tosi kivoja, ja tykkään pyydystää niitä hyppimällä korkealle.

Olen syntynyt 2010, ja näin hivenen vanhemmalle herralle pikkulapset on vähän liian äänekkäitä. Isot ihmiset sen sijaan on kivoja, kunhan saan rauhassa ensin tutustua niihin.

Kun mä muutin mun nykyiseen majapaikkaan, en halunnut kenenkään koskevan muhun pariin päivään. Mua jännitti niin kovasti nää uudet ihmiset. Mä jopa näykkäsin pari kertaa, kun muhun koskettiin ilman lupaa. Sitten mä tajusin, että ne onkin ihan kivoja, ja halusin, että mua rapsutellaan ja paijataan.tarvitsen siis aikaa tottua omassa rauhassa uuteen paikkaan ja ihmisiin. Nyt mä tykkään katsella kaikkea mitä ne tekee ja nukkua niiden vieressä. Uudessa kodissa olisi hyvä olla jo jonkin verran kissakokemusta, että muutto ja sopeutuminen sujuu.

Musta olisi tosi kiva, jos mulla olisi käytössäni joku turvallinen ulkoilupaikka, kuten lasitettu parveke tai verkotettu ulkoilutarha – se olis mulle kivaa aktivointia ja ajanvietettä! Olen pitkään ollut itsekseni, joten voin muuttaa kodin ainoaksi kissaksi. Toisaalta viime aikoina olen tilapäiskodissani tutustunut muihin eläimiin, ja saattaisin tulla toimeen rauhallisen kissan tai kissoihin tottuneen koiran kanssa. Uudelta omistajaltani toki edellytetään kykyä ja ymmärrystä tutustuttaa minut hitaasti ja rauhallisesti mahdollisiin uusiin kavereihini.