Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Moi kaikki! Mä oon Willy, tämmöinen tosi komee poikakisu. Ja kutsuu ne mua myös ihan vaan Viljoksi. Mulla on myös sisko, sen nimi on Willa, tuttavallisemmin Vilma.

Ollaan synnytty ilmeisesti elokuussa 2019, eli ollaan aika pikkuisia vielä. Mun turkki on kokovalkoinen, Vilma on sit taas kilpparityttö.

Kun tultiin meidän tilapäiskotiin oltiin alkuun vähän ujoja, mut musta on ainakin tosi mukavaa, että sisko on mukana ja turvana. Mä oon vähän rohkeempi ja uskaliaampi, ja nykyään uskallan jopa mun ihmishoitajien syliin asti, miettikääs sitä! Oikeestaan se on jopa aika kivaa. Tykkään myös rapsutuksista ja osaan kehrätä kovaa. Vilmakin on ihan kesy tyttö, mut sitä kuitenkin vielä vähän ujostuttaa, eikä kauheesti välitä olla sylissä, mutta silityksestä sekin tykkää.

Ollaan molemmat aika herkkusuita, ja kuulemma vähän ahmatteja, mut hei, mehän ollaan vielä ihan pentuja. Pitää syödä, että kasvetaan ja jaksetaan leikkiä. Ja varotan vielä, mä osaan myös napata ovelasti juuston sun leivän päältä ja herkkupalat lautaselta!

Meidän tilapäiskotihoitajilla on myös omia kissoja. Ne on kyl jo ihan kalkkiksia, mut tullaan ihan hyvin toimeen, vaikka ne ei kyllä kauheen pitkään jaksa olla meidän menossa mukana. Tykätään rullata matot ja leikkiä piilosta mattojen alla, ja jahdata leluhuiskaa vaikka kuinka kauan. Välillä riehun niin, että alan ihan läähättää. Vilma on melkein yhtä vauhdikas ku mä. Vaikka se on mua vähän pienempi vielä, niin ei sitä kyllä menossa huomaa. Oikeestaan voitais leikkiä yötäpäivää, mut noi ihmiset sanoo, että yöllä pitäis kuulemma nukkuakin.

Ja ainiin, Vilmasta vielä yks tosi tärkee juttu! Mun sisko on siis vähän pienikokoinen, ja sen lisäksi Vilmalla on silmissä kehityshäiriö ja silmät on sen takia pienikokoiset ja niissä on harmaakaihia. Sen takia Vilman näkö on vähän huono ja voi kuulemma huonontua entisestään. Vaikka ei se kyllä tähän asti oo leikkiä tai mitään muutakaan menoa haitannut. Kuitenkin silmiä ja näkökykyä pitää jatkuvasti seurata. Tilapäiskoti-ihmiset osaa kyllä kertoo tästä sit enemmän.

Meillä olis siis nyt hakusessa mukava loppuelämän koti. Toivottaisiin, että päästäis molemmat samaan katon alle, niinku ollaan tähänkin mennessä oltu. Koirista tai ihmislapsista meillä ei oo kokemusta, mutta uudet kissakaverit kyllä käy.

Jos kiinnostuit ja haluut tutustua lähemmin, ni otahan yhteyttä!