Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä tästä nelikosta, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Moikka moi! Me ollaan ihastuttava nelikko ja etsitään kotia tässä ja nyt, yhdessä ja erikseen!

Ollaan oltu täällä tp-kodissa tutustumassa elämään ihmisen kanssa. Vielä ollaan ujoja, mutta olemme reippaita ja eläväisiä. Kaikki me etsimme kotia, jossa meillä olisi ehdottomasti kissakaveri, ja kaverihan voi toki olla myös tästä laumasta tai joku muu PESUn kissa. Yksin eläjiksi meitä ei ole luotu.

Emme ole tottuneet lapsiin, emmekä koiraan. Asiasta voimme vielä neuvotella, jos tulevan kodin lapset ovat vähintään kouluikäisiä tai mahdollinen koirakamu on kiltti, eikä välitä kissoista. Ruoka meille kaikille maistuu hyvin. Emme ole tottuneet silittelyyn emmekä sylittelyyn, joten tarvitsemme vielä paljon aikaa rohkaistuaksemme. Uudelta kodiltamme vaaditaan myös kokemusta kissoista, ihan aloittelijan kisuja emme ole. Kerrotaan vielä erikseen itsestämme!

Puikko moro! Olen n. 2017 syntynyt huiskuhäntä-kolli! Olen porukan rohkein, vaadin ruokaa äänekkäästi ja välillä sähähdän, jos sitä ei heti saakkaan. Minä uskallan hakea namin ihmisen kädestä, ja olen myös leikeissäni hyvin nopea. Tykkään erityisesti jahdata laseria. Käsittelyn suhteen kaipaan vielä opettelua, mutta olen nameilla palkittavissa aika hyvin. Nameja vaaditaan uudelta kodilta!

Mig tässä hei vaan. Minäkin olen n. 2017 syntynyt herra. En pidä isoa ääntä itsestäni, mutta ruoka-aikaan saavun paikalle. Tykkään enimmäkseen seurailla muiden touhuja vähän sivummasta. Joskus innostun jopa leikkimään jos planeetat ovat kohdillaan. Minä en ole kovasti koskettelua arvostanut, joten tähän totutteluun tarvitsen aikaa. Arvosta erityisesti mukavan pehmeää pesäkoloa.

Tig moi! Minä olen n. 2019 kevättalvella syntynyt poika. Leikit minua kovasti kiinnostaisi ja laser-lelun perässä menen välillä lujaa! Vielä jännittää kovasti ihminen, mutta mennään minun tahtiini ja annetaan tilaa, niin kaikki on kivasti. Aikaa ja kärsivällisyyttä siis! Kokenut ihminen aran kissan kanssa on mun makuun. Ja ikkunalta paikka, josta voin katsella ulos.

Tytti täällä hei. Olen n. 2018 syntynyt kaunis neitonen. Ja tiedän olevani prinsessa, minua ei nimittäin niin vain huijata. Minä olen siellä missä tapahtuu, näen ja kuulen kaiken, olen todella utelias. Vaikka tykkään olla kaiken tapahtuman keskiössä, en silti arvosta koskettelua – ainakaan vielä – vaan ilmoitan hyvin sähäkästi tassulla ja suhahtamalla milloin ei sovi tulla liian lähelle. Leikkimisestä kuitenkin tykkään kovasti, niin kisukavereiden kuin ihmisenkin kanssa. Huiskat on hurjan hauskoja!

 Tulehan tutustumaan meihin karvaturreihin!