Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miu-miuu? Selva täällä hei, olisiko siellä joku, jolla olisi leikkisä ja ystävällinen kissakaveri minulle, sekä paljon rakkautta ja hyvää ruokaa? Jos innostuit, niin sukella sisään ilmoitukseen!

Rakastan leikkimistä jännillä, rahisevilla, kissanminttuisilla leluilla – ne saavat minulta hurjaa kyytiä, ihmiset sanovat! Leikin nykyään mielelläni myös tuttujen ihmisten kanssa, huiskaleluja ne osaavat heiluttaa hauskasti. Myös korkeat kiipeilypuut ovat tärkeitä ja mihin voin rapsutella kynsiäni. Korkeille tasoille hyppiminen on hauskaa, varsinkin kun vedän iltarallia ihan korkeussuunnassa, hihi!

Olen kotoisin ulkokissapopulaatiosta, jossa eloni ei ollut hääviä, vaan monenmoista ehti sattua, muun muassa oikean korvani olen palelluttanut jossain vaiheessa niin, että se surkastui melkein kokonaan ja tippui pois. Enää se ei haittaa.

Ennen olin arempi, mutta nykyisessä tilapäiskodissa olon johdosta olen edistynyt kesyyntymisessä niin paljon, että minua saa jo silittää reippaasti kun olen ruoalla, vaikka en juuri sillä hetkellä söisikään. Tähän on päästy kärsivällisyydellä ja kissamaista käyttäytymistäni ymmärtämällä sekä ajalla – näitä tarvitaan myös uudessa kodissa. Uusi paikka jännittää varmasti, joten uuden perheeni on ymmärrettävä antaa minulle aikaa, totun kyllä, kun huomaan että ihmiset ovat luottamukseni arvoisia, miu.

Asustelen tällä hetkellä samassa tilassa kissakaverini Snuvan kanssa, mutta olemme vain sopuisia hengailukavereita, eli emme ole riippuvaisia toisistamme. Näin ollen voimme lähteä eri koteihin.

Sitten toivomastani kissakaverista, tai voihan niitä olla enemmänkin, kunhan minut sopeutetaan uuteen laumaan huolellisesti. Luulen, että koiria ja pieniä lapsia pelkäisin liikaa. Ihmiset ovat huomanneet, että tykkäisin leikkiä toisen leikkisän, mutta kissasosiaalisen ja ystävällisen kaverin kanssa, joka ymmärtäisi iltaralliharrastukseni päälle. Kenties rallittelisimme yhdessä!

Asun tällä hetkellä Tampereella, ja jos kiinnostuit minusta, niin pirauta adoptiopuhelimeen – ehkäpä tapaamme pian.
Ja psst, katso alhaalta hauskoja leikkivideoita minusta!