Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Hei! Olen hurmaava ja ihmiseen turvaava Mifi, noin 1,5-vuotias pitkäkarvainen poika.

Luottamukseni ihmiseen kasvaa päivittäin silmissä ❤️. Hurmaan kuulemma kaikki luonteellani ja näyttävällä ulkonäölläni. Tykkään pesäkoloista, enkä välttämättä tule itse ensimmäisenä silityksiä hakemaan, mutta silittää saa. Ja oi että, kun se onkin parasta. Turkinhoitoon minua täytyy totuttaa pikkuhiljaa, sillä komea turkkini takkuuntuu. Uudet asiat jännittävät mua kovasti, mutta selkeästi ihminen on se johon kuitenkin voin luottaa ja turvautua. Rauhallinen ja kärsivällinen koti sopisi minulle.

Tulen hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, ja tarvitsenkin rohkeamman ja mukavan kaverin mukaan täältä tilapäiskodista tai sitten tulevassa kodissa voi olla sellainen valmiina. Miku on täällä samassa tilapäiskodissa ja sopisi kaverikseni.

Tilapäiskotini sijaitsee Huittisissa.