Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Nori tässä moi! Olen aika kova jätkä, vaikka oikeasti rauhaa rakastava köllöttelijä.

Ikäni on salaisuus, mutta jonkin verran olen jo maailmaa nähnyt. Ihmisten kanssa olen totutellut elämään jo jonkin aikaa. Sallin jo silityksiä ja rapsutuksia luotettavalta ihmiseltä. Syliin en vielä tule, täytyy ensin tutustua kunnolla ja ajan kanssa. Joskus kun minua häiritään voin sähistäkin vähän.

Olen aika rauhallinen, ja nautin suuresti, kun saan elää oman aikatauluni mukaan. Eli ruokaa ja lepoa vuorotellen. Toki välillä innostun leikkimäänkin, varsinkin klo 04.30 😊. Huiskalelut, hiiret ja pallot sekä peiton alta näkyvät varpaat ovat suosikkejani, ja ne saavatkin kyytiä. Tavoiltani olen siisti ja syön kaiken ruoan mitä annetaan. Nuolen kipon puhtaaksi. Hampaat on vastikään hoidettu, mutta niiden kuntoa on syytä seurata jatkossakin.

Joidenkin kissojen kanssa tulen hyvin toimeen, mutta joidenkin en. Niinhän se on kaikilla. Kaveri olisi kuitenkin kiva. Sellainen joka ei ole liian innokas tutustumaan, lempeä ja rauhallinen tyyppi. Suosin kaikessa hitaasti kiirehtämistä, myös tutustumisessa. Päällepäsmärin kanssa en varmasti pärjäisi. Voisin olla myös talon ainoa kissa, jos seuraa muuten riittää.

Etsin pysyvää kotia, jossa olisi rauhallinen paikka minulle, ruokaa tarpeeksi, seuraa silloin kun haluan. Ja aikaa ja kärsivällisyyttä odottaa lähempää tutustumista. Pienten lasten ja koirien kanssa en ole tottunut olemaan. Olisiko Sinulla aikaa ja kärsivällisyyttä?