Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa

KURR! Olen Kuutti, utelias valkosukkainen poika etsimässä loppuelämän kotia. Olen syntynyt arviolta kesällä 2019, olen siis kasvava nuori vielä.

Ihmisten seura vähän jännittää, mutta rohkaistun päivä päivältä. Kun satun sopivalle tuulelle niin minua voi jo silittääkin – silloin nautin kovasti ja minusta kuuluu hurja kehräys! Tarvitsen kuitenkin vielä aikaa ja ymmärrystä. Minulle sopisi rauhallinen ja kärsivällinen perhe. Mukavasta ja kesystä kissakaverista olisi kotiutumiseeni varmasti paljon apua. Leikkiseuraakin tietysti tarvitsen, ainoaksi kissaksi me pennut ei muuteta.

Lapsista tai koirista minulla ei ole oikeastaan kokemusta, mutta poissuljettuja ne eivät tulevassa kodissani ole. Kunhan saan välillä olla rauhassa, ja kotona ei ole koko ajan hirveä häslinki. Paitsi tietenkin yöllä – silloin aion olla aiheuttamassa häslinkiä itse! Tykkään juoksennella ja painia kämppikseni Amin kanssa, vaikka toistaiseksi jäänkin yleensä alakynteen.

Päivisin hakeudun yleisiin tiloihin köllimään – suosikkipaikkani on loikoilla on ihan keskellä mitä tahansa kulkureittiä tai oviaukon edessä. Ovet muutenkin kiinnostaa – arvostan jos jonkin kaapin ovi jätetään pikkaisen raolleen, sillä se tarkoittaa, että oven takana odottaa uusi seikkailu ja jotain jännittävää löydettävää! Olen muutenkin todella hyvä löytämään kaikkia piilopaikkoja, silloin kun haluan omaa rauhaa.

Katso videoni!