Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa

No hei! Olen herrasmies nimeltä Keaton, ja haluaisin nyt käyttää pari minuuttia itsestäni kertomiseen.

Edustan jo vähän vanhempaa kaartia – tarkka ikäni ei ole tiedossa, mutta olen ainakin kymmenvuotias. Tästä huolimatta en todellakaan ole vielä elämäni ehtoopuolella!

Lempipuuhaani on nukkuminen ja asioiden tarkkailu. Voisin nauttia erittäin paljon ulkotarhasta tai valjasulkoilusta. Muut kissat eivät minulla nostata kovin lämpimiä tunteita ja koenkin, että paras koti minulle olisi jo aikuinen koti, jossa saisin olla huomion keskipiste.

Koiria tai pieniä ihmisiä en ole tavannut täällä tilapäiskodissa. Aikuisten kanssa kun tullaan tutuiksi, kerron päivän kuulumiset ja tulen myös syliin itse välillä kehräämään, mutta luottamukseni täytyy kuitenkin ansaita.

Oltaisko me ehkä tulevaisuuden kämppiksiä?