Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa

Miau! Täällä kuikuilee mystinen kissaherra Mythos.

Juureni juontuvat kissapopulaatioon, josta olen muuttanut ihmisen luo hiljattain. En ole vielä täysin ihmisen kosketukselle heltynyt. Asia erikseen on kuitenkin kädestä tarjottavat herkkuraksut, niitä olen uskaltanut napata jo kädestä, nam!

Haluankin siis alleviivata, että kesyyntymiseni on vasta alkutekijöissään, jonka takia toivon tulevalta kodiltani malttia tutustumiseen. Rohkaisua voisin saada mukavasta kissakaverista. Taustallani on kokemusta kissasta, jonka kanssa emme oikein hitsautuneet yhteen. Nämä kokemukset saivat minut vetäytymään, mutta olen sittemmin saanut positiivista mallia toisesta kissasta täällä tilapäiskodissa. Uskon että voisin löytää sopivaa seuraa muistakin.

Uskaltaudun leikkiin ja suurinta hupia on häseltää punaisen pisteen perässä ympäri asuntoa. Päivisin tykkään loikoilla kiipeilypuun korkeimmalla tasanteella, öisin painiskelen kissakaverini kanssa. Yöaikaan olen myös uskaltautunut sängylle tutkiskelemaan, mutta nopeasti kaikkoan, jos ihminen onkin herännyt, iik!

Terveydentilastani huomioitavaa on noin vuoden sisään suositeltu hammashuolto. Toinen korvanpääni on ottanut hieman kolhuja vastaan, mutta mielestäni se vain komistaa mystistä ulkokuortani! Yhteydenottoasi odotellen!