Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Me ollaan Cupuacu ja Mangosteen, arviolta puoli vuotta vanhat pennu, täydellinen taistelupari!

Ollaan ihan käsittämättömän leikkisiä tyttöjä ja sen takia haetaankin yhteistä kotia, kun isommilla kissoilla ei aina riitä huumorintaju ja jaksaminen.

Minä Cupuacu, eli kutsumanimeltä Tupu, olen mahdottoman sievä, marmorikuvioturkkinen kisu. Innostun leikeissä niin, etten aina huomaa mihin juoksen. Sen takia isojen kissojen kanssa tulee välillä sähinää, kun ne luulevat että käyn päälle... pitivät mua ekat viikot kauhean uhkaavana, kun olen näin iso, mutta nyt tullaan jo hyvin toimeen. Tykkään rapsutuksista, ja vaikka olenkin meistä se ujompi, niin olen oppinut olemaan jo vähän sylissäkin. Palloleikit tuon mun bestis Manun kanssa on parasta mitä tiedän!

Minä Mangosteen, eli lempinimeltä Manu, olen ihan pikkuinen kissatyttö, ja ihannoin ihmisiä aivan valtavasti! Voisin seurata niiden perässä koko päivän, ovat niin kiinnostavia. Tietysti pitäisi käydä välillä sylissäkin, ja sitten taas pötkötellä päiväunilla isojen kissojen kanssa keräämässä voimia leikkeihin. Kehrään ja leivon tassuilla kovasti. Toisessa silmässäni on joku vanha vamma, ja sen takia ne eivät ole keskenään samannäköiset. Lääkäri sanoi, että vaikka näkö siinä ei ole ihan 100%, niin se ei minua häiritse, eikä vaadi toimenpiteitä. Itse en jaksa moista miettiä, eikä sitä mitenkään touhuissani huomaa.

Uudessa kodissa voisi olla myös muita kissoja, mutta meidät pitäisi sitten tutustuttaa hitaasti, koska ollaan kovia komentamaan, ja se on muiden mielestä vähän ärsyttävää. On joskus vaikeaa olla touhukas pieni kissa... ollaan kuitenkin aivan hurmaavia, kysy meistä lisää!