Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Hei! Olemme pentukaksikko nimeltämme Cherimoya ja Durian.

Ikää meillä on vasta 7kk (Durian) ja 6–7kk (Cherimoya). Mielestämme päivän parhaita hetkiä ovat ruoan ahmiminen ja leikkiminen. Pidämme kovasti temmeltämisestä toistemme kanssa sekä pallon perässä juoksemisesta. Olisi hyvä jos pääsisimme samaan kotiin, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tulemme hyvin toimeen myös toisten kissojen kanssa. Jos muutamme erikseen, uudessa kodissa on oltava nuorehko kissakaveri leikkeihin.

Durian: Olen hyvin leikkisä, utelias ja reipas poika. Rakastan hellyyttä ja ruoan pyytämistä vaikka en sitä saisikaan. :D Tulen hyvin toimeen ihmisten ja kissojen kanssa. Minua ei oikeastaan voi sanoa ujoksi, enkä myöskään pelkää uusia paikkoja, ääniä tai asioita. Olisi hyvä, jos uudessa kodissa en joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksin ja kanssani leikkisi joko kissa- tai ihmiskaveri.

Cherimoya: Olen tyttö ja myös leikkisä ja utelias, kuten paras kaverini Durian. Ihmisiä kohtaan olen kuitenkin ujompi. Tarvitsen rauhallista lähestymistä ja aikaa tutustumiseen. Tykkään mielummin tarkailla ihmisiä pää kallellaan kuin tulla syliin rapsutettavaksi, mutta jos kädessäsi on ruokaa tulen varmasti jalkoihisi pyörimään. Uudessa kodissa pitäisi olla minulle kissaseuraa, koska saan turvaa toisen kissan läsnäolosta. Toivoisinkin että uudella omistajalla olisi jo jonkin verran kokemusta kissoista.