Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa

VARATTU. Heipati hei ihanat tulevat palvelijani! Minä olen Qamu-mies ja aika puheliasta sorttia olenkin! Olen noinniinkuin parivuotias, elikkäs arviolta 2018 syntynyt.

Höpistä voidaan päivän mittaan vaikka ja kuinka! Minä tykkään myös kiipeillä ja katsella ikkunasta ulos. Leikkiminenkin on todella kivaa!

Toivoisin uudelta kodilta kissakaveria, joka leikkisi kanssani. Kaverin täytyisi olla "huumorintajuinen" ja nuorehko (ainakin mieleltään). Mun kanssa ei nimittäin alistuvat kisut pärjää, joten luonnetta kysytään! Tulen myös toimeen kiltin koiran ja isompien lasten kanssa.

Minua saa rapsutella vaikka kuinka ja se onkin mukavaa! Sylikissaksi en ole kuitenkaan tottunut, ainakaan vielä! Ruokaa syön hyvin. Ilmoitan kyllä ruoka-ajan myöhästymisestä omaan puheliaaseen tapaani.

Sitten vielä mainittakoon noista mun takajaloista sellanen juttu, että niissä on jonkinsortin syntymävika (kampurajalat), ja niitä täytyis seurailla mun elämän aikana jonkinverran. Eläinlääkäri niitä tutkaili päällisin puolin, ja sanoi että ei ole suurta huolta, kun liikun kuitenkin hyvin.

Mä olen aivan ihana kaveri! Tervetuloo tutustuun!