Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa

Kurr... leikittäiskö? ...olethan kuitenkin varovainen, mua elämä on jo riepotellut vähän enemmän. Edetään hitaasti!

Olen noin 2015–2016 syntynyt kissatyttö. Vietin valtaosan elämästäni isossa populaatiossa. Tykkään kovasti muista kissoista, sillä niitä on elämässäni ollut aina, joten en sovi missään nimessä ainoaksi kissaksi. Olen kuitenkin uusia kissoja kohtaan hyvin kohtelias ja vähän alistuva, annan omaa tilaa ja vähän kysyvästi kurkkaan nurkan takaa, oltaisko jo kavereita?

Ihminen on ihan oma lukunsa, ja vielä jännitän lähestyviä ihmiskäsiä. Huono ravinto on vienyt multa jo hampaat suusta, mutta olen silti kovin perso ruoalle, ja sen avulla voitaisiin tullakin hyvin tutuiksi. Olen aika varma, että kun se Oma Ihmiseni löytyy, niin meistä tulee varmasti hyvät kaverit. Ehkä bondataan herkkujen tai täyden ruokalautasen äärellä?

Leikin itsekseni leluhiirillä illansuussa, ja olen kovin utelias kiipeilemään erilaisilla tasoilla seikkailemassa. Arvioidusta iästäni huolimatta siis käyttäydyn hyvin kissanpentumaisesti. Voisin sopia leikkikaveriksi jollekin herrasmiehelle, joka on kaivannut kissakaveria elämäänsä.

Varauduthan siihen, että ujon luonteeni vuoksi en välttämättä ole näkyvissä tutustumiskäynnillä.