Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Purrrrr, me ollaan Chiko ja Miki, mahtava parivaljakko!

Mä oon Miki, toi monivärinen komea kolli tossa kuvassa. Ikää mulla on n. 5 vuotta. Toi mun kokoharmaa halikaveri on Chiko, rouva joka on noin 13 vuotta tassutellut tässä maailmassa.

Mä kerron eka Chikosta, huomaavainen herrasmies kun olen. Chiko on tommonen pikkunen kissamummeli, joka on puhdasta kultaa. Niin kaunis, kiltti ja kehrää ihan hirveen lujaa! Ei se enää hirveesti leikkimisestä välitä, mutta rakkaudesta ja rapsutuksusta se kyllä tykkää. Mäkin käyn sitä aina välillä vähän suukottelemassa.

Se on kyllä niin kiltti ja rauhallinen, aluksi ujo ihmisiä kohtaan, mutta hienosti se alkoi kuitenkin täällä meidän tilapäiskodissakin luottamaan jopa semmosiin pieniin ihmisiin! Joskus Chikoa ei kiinnosta yhtään olla huomion keskipisteenä, ja sillon se hiippailee sängyn alle piiloon. Ei aina voi jaksaa, näin mä olen sen ajatellut.

Sitten mä haluan kertoa itsestäni! Eli moro vaan mä oon Miki! Mua on kehuttu hirveesti komeeksi kolliksi, ja enhän voi vastaankaan väittää. Mä oon hurjan utelias tyyppi, ja tykkään paljon huomiosta. Mä oon myös tosi ahkera puskemaan ja kehräämään kun oon onnellinen! Tykkään köllötellä ihmisen vieressä, olla siinä vaan rapsuteltavana. Jos mä en mielestäni ole saanut tarpeeksi huomiota, niin tuun kyllä juttelee sulle kuuluvasti asiasta! Mut kyllä mä myönnän, että joskus meen Chikon kaveriksi sängyn alle hakemaan vähän omaa rauhaa. Tasapaino näissä jutuissa on kaiken a ja o!

Me tullaan toimeen muiden kissojen kanssa, mutta muista eläimistä ei kyllä tiedetä mitään. Meistä ois huikeen mahtavan ihanaa, jos päästäis samaan kotiin! Ollaan niin hyvä tehotiimi ja tuki sekä turva toisillemme. Me molemmat muuten tykätään rauhallisista lapsista. Sen verran meidän lähiaikojen huoltotarpeesta, että Miki tarvitsee hammaskiven poiston syksyllä 2020, ja Chiko hammashuollon viimeistään keväällä 2021. 

Aika vastustamaton paketti me ollaan, eikös vaan? Me jäädään odottelemaan rakastavaa ja huolehtivaa loppuelämän kotia, ehkä just sulla olis tarjota se meille? Kehräämisiin!