Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa koditon kissa koditon kissa

Maumau! Tässä tervehdyksen maukaisee 4-vuotias poikakissa Theodore. Minua kutsutaan myös nimillä Theo, Teukka, Teppo, Tepi, Töpökäs – rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Olen fyysiseltä kooltani pieni, mutta egoni on suuri. Tiedän mitä haluan, ja miten saan sen. Tavoitellessani jotain (kuten vaikkapa herkkupalaa ihmisen lautaselta) olen tavattoman sinnikäs. En myöskään suostu uskomaan, että minun ei tule kävellä keittiön ruoanlaittotasolla tai hellalla. Aamupalan tuloa pyrin joskus vauhdittamaan pureskelemalla hellästi ihmiseni varpaita.

Luonteeltani olen rohkea ja itsevarma, en pelkää juuri mitään. Käyttäydyn yleensä aika rauhallisesti, en hirveästi leiki enkä juoksentele edestakaisin. Tästä huolimatta tarvitsen aktiviteettia, sillä tylsyyksissäni saatan keksiä konnuuksia. Olen aikaisemmin elämässäni tullut erittäin hyvin toimeen kissoihin tottuneiden koirien kanssa. Nyt elelen samassa huushollissa useamman kissan kanssa, ja meillä menee ihan hyvin. Yöt nukun mieluiten oman ihmiseni kainalossa. Joskus sorrun pureskelemaan ihmiseni hiuksia yöllä – paha tapa, hups!

Etsin kotia, jossa minulla olisi sekä ihmis- että eläinseuraa. Kissakaverieni tulee olla tasapainoisia, itsevarmoja luonteita, sillä arkoja kissoja saatan kiusata aikani kuluksi. Toiset uroskissat olisivat ehkä sopivimpia kavereita minulle. Ihannekotini olisi mahdollisesti sellainen, jossa olisi 1–2 kissaa ja ehkä leppoisa koira.

Ihan pieneen asuntoon en myöskään ole muuttamassa, sillä siitä seuraisi todennäköisesti vaikeuksia. Uudelta ihmiseltäni edellytän lisäksi vankkaa kissakokemusta, sillä minulla on tiettyjä käyttäytymishaasteita, joista onkin kerrottu tuossa yllä. Valloittava ja persoonallinen luonteeni kyllä korvaa monta puutetta! Tulethan tutustumaan minuun, kurmau?