Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissakoditon kissa koditon kissa koditon kissa koditon kissa

Moikka! Olemme Paju ja Kaarna, arvion mukaan n. 3-4 -vuotiaat kissakaverukset Tampereelta. Haluaisimme löytää rakastavan yhteisen loppuelämän kodin.

Täällä tilapäiskodissa on kaksi kissaa meidän lisäksi, ja heidän kanssaan tulemme myös oikein hyvin toimeen.

Paju: Olen komea oranssi herrasmies. Olen kova leikkimään ja laserlelu on lempparini, myös leluhiiret saavat melkoista kyytiä. Tilapäiskodissani olen saanut todella paljon rohkeutta, ja olen uskaltanut jo antaa tutun ihmisen silittää minua ja kehrään aina kovasti silloin. Vieraat ihmiset vielä hiukan ujostuttavat. Ruoka-aikaan tulen myös jalkoihin kovasti puskemaan, herkkujakin otan kädestä. Sanonta "tie sydämeen vie vatsan kautta" on aika osuva kuvaamaan minua. Uskon että viimeisetkin pelokkuuden rippeet katoavat ajan kanssa, sillä olen kovin utelias, joka varmasti auttaa siinä tehtävässä. Myös koiran olen tavannut, ja uhkarohkeana päätin heti käydä moikkaamassa, eikä sekään ollut paha. Voisin siis mahdollisesti tulla ainakin rauhallisen koiran kanssa toimeen.

Kaarna: Olen kaunis kilpparivärityksinen tyttönen, vielä kovin ujon puoleinen. En aluksi täällä tilapäiskodissa oikein uskaltanut edes syömään, kun ihminen oli lähellä. Nyt olen rohkaistunut kovasti, enkä ehkä ensimmäisenä juokse ihmistä karkuun. Välillä juoksen kovaa laserlelun perässä, joten saat minut mukaan leikkiin. Myös kissakavereiden kanssa takaa-ajoleikit ovat hauskoja ja vauhtia niissä on niin paljon, että tuo palvelija saa perässä suoristella mattoja ihan kyllästymiseen asti. Olen ehkä kaveriani hitaampi syttymään ihmisille ja muutenkin paljon varautuneempi, siitä huolimatta olen edistynyt jo paljon siitä mitä olin tänne tullessani. Koiran nähdessäni pysyttelin paljon piilossa, joten en tiedä tottuisinko sellaiseen.

Toivoisimme itsellemme kotia, jossa ymmärrettäisiin, että elämämme alkuvaihe ei ole ollut täydellinen, emmekä ole valmita sylikissoja, ihmisiin tottumiseen menee jonkin aikaa. Meidän luottamus pitää ansaita ja mikä sen parempaa kuin nähdä kun edistystä on tapahtunut. Meistä saa joku oikein ihanat, kodin lämpöä ja rakkautta (ruokaa) arvostavat perheenjäsenet. Meihin voi tulla tutustumaan tänne tilapäiskotiimme. Kuulumisiin! :)