Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Heissan, olen Loru, kaikkien huiskujen kaveri. Olen noin nelivuotias, leikkiväinen tyttö. Väritykseltäni olen kilpikonna, en sellainen kovakuorinen vaan pehmeä pilvenhattara.

Lempipuuhiani ovat syöminen ja huiskanjahtaus. Kaiken syön mitä annetaan ja saatanpa siivota kavereidenkin kupit. Kalalle olen kuitenkin allerginen.

Olen melkoisen aktiivinen ja aina valmis huiskajahtiin. Parasta on, kun saan riekkua kiipeilupuussani huiskaa jahdaten. Tukeva kiipeilypuu onkin toivelistallani.

Luonteeni on vilkas ja huoleton, leikkiä en vain osaa aina lopettaa ajoissa. Tappelun jälkeen palaan kuitenkin pian kysymään josko jo leikittäisiin. Kaverini saakin olla vilkkaan puoleinen, aran jyrään alleni. Ainoaksi kissaksi en sovellu. Voisin myös jatkaa touhuamista Korun kaverina, kunhan huvituksistani pidetään huolta.

Rapsuteltavana olo ei ole mun juttu, vaan tartun ajottain käteen kynsin hampain, jälkiä en kuitenkaan yleensä jätä. Pikkurapsutuksia olen oppinut jo hakemaan, jos kiireiltäni kerkiän.

Pieniä ihmisiä ja koiria en ole ole tavannut. Pupuja olen nähnyt, vaikuttavat hyvin mielenkiintoisilta ehkä jopa herkullisilta.