Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Päivää, olen Koru, noin viisivuotias tyttö, ja kilppareiden tapaan (kilpikonna-väristen) minusta löytyy luonnetta.

Olen ajoittain hyvinkin leikkisä tai melko kipakka, ja saatan ärhennellä kissakavereille hyvin pienistä asioista. Kissakaverini saisikin olla melko hyvähermoinen. Aremmille monijakoinen luonteeni voi olla liikaa. Voimakastahtoisten kanssa saatan taas stressata itse. Saattaisin mennä jopa ainoasta kissasta, tällöin tarvitsen kuitenkin roppakaupalla aktivointia ja seurustelua. Voisin myös jatkaa Lorun kaverina, kunhan meille on tarjolla tarpeeksi tekemistä.

Ihmisen suhteen olen ajoittain varautunut. Jaloissa voin pyöriä ja kiehnätä, silloin haluan myös rapsutusta. Jos siltä tuntuu, poistun paikalta hyvin määrätietoisesti, kynsiä ja hampaita en kuitenkaan käytä.

Pienistä ihmisistä ja koirista ei ole kokemuksia. Kovin vilkkaasta menosta en kuitenkaan pidä. Varttuneempi ihmisseura voisi olla miellyttävintä.

Semmoisia pupuja olen täällä tavannut, vielä en ole ihan varma mitä mieltä niistä olen. Täällä on myös semmoisia vesialtaita, niitä on hyvin kiinnostaa tutkia. Vesi on muutenkin hyvin kiinnostava elementti.