Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

KurrMau O.O

Ollaan O-pojat Olavi ja Olli, eli tuttavallisemmin Oku ja Polli. Ollaan arviolta noin 5-6 -vuotiaita ja etsitään nyt sitä omaa, oikeaa kotia. Yhdessä ollaan elelty ainakin ikuisuus ja yhdessä haluttaisiin elellä myös onnellinen tulevaisuus.

Lähdetään siis vain yhdessä ja sellaiseen kotiin, missä ei olisi muita kissoja tai koiria. Ei me niille mitään pahaa tehtäisi, mutta Ollille tulee sen verran stressiä niistä, että mieluummin ei. Meillä on kuulemma molemmilla FIV, joten kannattaa hieman lukaista mitä se tarkoittaa. Älä silti säikähdä, ollaan siitä huolimatta elämämme kunnossa.

Luonteeltamme ollaan tosi kilttejä ja kovin rauhallisia. Haluttaisiin myös samanmoiseen perheeseen. Ollaan tosi persoja ruualle ja päivän parhaat hetket vietetäänkin ruokakuppien ääressä. Leikkiäkin tykätään, mutta usein rentoutuminen vie voiton ja löhöillään millon missäkin.

Minä, Oku, olen luonteeltani rohkea, sopeutuvainen ja täsmällinen. Muistutan kyllä, jos meinaat unohtaa ruoka-ajan ja olen tässä asiassa säntillinen kellon kanssa. Rutiinit kunniaan! Rakastan myös hellyyshetkiä ja meinaan melkein alkaa päälläni seisomaan, kun leuan alta rapsutetaan. Vaikka suurin osa päivästä menee rentoutuen, hakeudun myös mielelläni syliin rapsutuksille. Iltaisin välillä leikitään Ollin kanssa, mutta yöksi kyllä rauhoitutaan ja annetaan muiden nukkua. Kyllä me ihmistenkin kanssa tykätään leikkiä, joskaan ei kyllä koko päivää.

No, se minusta. Kerronpa samalla hieman tuosta Ollista. Olli on luonteeltaan vähän enemmän introvertti kuin mitä itse olen. Hän ei niinkään hakeudu syliin, mutta nauttii kyllä huomiosta, luultavasti vielä enemmän kuin minä. Olen nimittäin nähnyt kuinka sillä välillä valuu kuola, kun tilapäiskodin täti sitä rapsuttaa tai harjaa. Ja harjaaminen onkin sen lempparijuttu ruuan lisäksi. Tilapäiskodin täti sanoo, että Olli on maailman kiltein ja luttanoin kissa. Mitä lie silläkin tarkoittaa. Vaikka onhan se kyllä ihan herttainen kaveri, täytyy myöntää.

Me ollaan siis tällainen sopiva paketti rohkeutta, hellyyttä, rauhaa ja rakkautta. Tule siis meitä katsomaan ja tutustutaan vähän paremmin. Ollaan jo ihan valmiita muuttaan omaan kotiin

Hurmaavin terveisin, Olli ja Olavi