Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei te mukavat ihmiset! Olen kesällä 2016 syntynyt nuori mies vailla rakastavaa ja kärsivällistä kotia.

Leikin mieluusti yksinäni erityisesti silloin, kun ihmiset eivät ole tapittamassa. Leikki ja ruoka ovat minulle tärkeitä juttuja! Niiden avulla voit voittaa sydämeni.

Tuttu ja turvallinen ihminen pääsee jo hieman silittämään, kunhan sattuu oikea hetki. Mutta vieraita ihmisiä arastelen – hui! Tarvitsen kodin, jossa on rauhallinen ympäristö rohkaistua, ja tahdon ihan omaan tahtiin kesyyntyä positiivisten kokemusten kautta. Ymmärräthän, että tämä voi viedä aikaa. Mutta eipä sitä ole mihinkään kiire sitten loppuelämän kodissa, jossa ollaan kärsivällisiä kanssani ja ymmärretään ujon kissan mielenlaatua.

Joku rauhallinen ja kiltti kissakaveri olisi ihan huippujuttu! Lapsista ja koirista en niin välitä. Tule moikkaamaan, vaikka saatankin mennä sinulta piiloon, mutta juttelehan tuon tilapäiskoti-ihmisen kanssa, niin hän kertoo minusta tarkemmin!