Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Heipähei. Nimeni on Daalia. Olen elämän kolhilma kissaleidi, mutta noussut kaiken sen yläpuolelle – nyt komennan omaa valtakuntaani ja odotan ykkösluokan palvelua alamaisiltani.

Ikää minulla on arvokkaat 8–10 vuotta, joten en ole enää turhan nuori vaan arvoni tunteva, keski-ikäinen kissarouva.

En niin piittaa muista kissoista, ja haluaisinkin ehkä muuttaa uuteen kotiini ainoaksi (tästä voidaan jutella enemmän). Olen ihan kesy, mutta en oikein sylikissa kuitenkaan – rakkautta minulta kyllä saa, mutta en halua olla liian tungetteleva! Ruoka-aikaan minulla on kovasti asiaa (koska tuntuu, että teitä ihmisiä pitää kamalasti vauhdittaa ruoan antamisessa!), mutta muuten olen varsin hiljainen. Kylmillä säillä hautaudun sohvan nurkkaan kaikkien tyynyjen ja peitteiden keskelle. Päivällä taas lempiohjelmaani on tuijotella paisteja ikkunasta häntä huiskutellen. Ja varastan muuten paistit sinunkin lautaseltasi... tai leivältäsi... jos olet varomaton.

Viimeisen pentueeni myötä minusta tuli kyllä itsekin pentu, ja taannuin leikkimään jopa huiskalla. Nyt kun ruokavaliostani on karsittu viljat ja muut sinne kuulumattomat asiat, oloni on kokonaan parempi – ja sehän näkyy! Ne turhuudet olisi hyvä pitää pois lautaseltani myös tulevaisuudessa, niin yliherkkyysoirehdintani ei pääse uudelleen valloilleen.

Aiemmasta elämästä muistonani on pientä hengitysröhinää. Sen lisäksi myös olen FIV-positiivinen, mutta onnekseni siitä huolimatta terveyteni on melko hyvässä kuosissa. Olisitko sinä uusi palvelijani?