Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mou, olen kaunis ja seurallinen ruskeakilpikonna-värinen kissaneiti, syntynyt 2013, ja etsin lisää jäseniä orkesteriini. Minulla on hurmaava töpöhäntä ja virtaa leikkeihin.

Viihdyn ihmisten seurassa, ja minua saa rapsutella, varsinkin kun mukava kissakaverini on seuranani ja olen aivan sen lumoissa... Pusken ja pyörin kiinni ihanan kissakaverini kyljessä! Tykkään kyllä ihmisistäkin, pyörin usein jaloissa ja olen mahdottoman seurallinen, juttelua riittää. Pidän erityisesti saalistusleikeistä, joilla minua saa viihdyttää. Leikin kyllä itseksenikin matot rullalle. Olen kissamaisen utelias ja seuraan mielelläni mitä kodissa tapahtuu.

Toivon rentoa ja sosiaalista kissakaveria, johon voisi tukeutua uudessa kodissakin. Olen saanut useammat pennut ja sittemmin pelastettu ulkoa, ja minulla on ollut aina lajitoverien seuraa. Olen kuitenkin sopeutunut hyvin ihmisten kotiin toimivan ruokapalvelun ja lämpimän pedin luo.

Lempiruokani on ehdottomasti raakaruoka, joten raakaruokintaan olisi hyvä vähän perehtyä, mutta kelpuutan myös muuta, joitain tarkoin valikoituja teollisia ruokia. Katso myös videolta näyte leikeistäni!