Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Olen Una, pieni tyttökissa, syntynyt 2012, ja etsin rauhallista kotia ja mukavaa kissakaveria.

Olen vielä hieman ujo ihmisten suhteen, mutta rauhallisesti lähestyen minua pääsee kyllä silittämään ja jopa nostamaan, vaikka mikään sylikissa en vielä olekaan. Olen kiltti, ja vaikka saatan ilmaista mielipiteeni sähisemällä silloin kun jännittää, en ole ollenkaan aggressiivinen. Ei se koskeminen lopulta niin kauheata ole, kunhan rauhassa totutellaan!

Ruualla minusta saa varmasti kaverin, koska tulen maukumaan ruuan perään. Tarvitsen rohkean ja mukavan kissakaverin, josta olisi minulle seuraa ja esimerkkiä ihmisten pariin. Harmiksi olen altistunut aiemmin FiPv muuntuneelle -virukselle. Sinänsä se on harmiton, ja voin olla terve koko loppuelämäni, mutta se voi joillekin aiheuttaa FiP:in. Virus voi tarttua, joten paras olisi toinen FiP-kissa kaveriksiksi.