Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen viehkeä kissaneiti Una, pieni tyttönen. Olen syntynyt arviolta 2012.

Kun ensin ollaan hieman tutustuttu, niin minua saa kyllä silittää nätisti ja nostaa. Olen hieman ujo varsinkin vieraita ihmisiä kohtaan, mutten suinkaan mikään nynny. Sylikissaksi minusta ei ainakaan vielä ole.

Toivoisin itselleni rauhallista kotia, jossa voisi olla reipas kissakaveri, mutta voisin olla myös perheen silmäteränä ainoana kissana. Harmikseni olen jossain vaiheessa elämääni altistunut FIP-virukselle. Se ei nyt vaikuta elämääni mitenkään, eikä todennäköisesti koskaan tule vaikuttamaankaan, mutta sen vuoksi etsin siis kotia joko talouden ainoana kissana, tai toisen FIP-altistuneen kissan seurana. Soita ihmeessä koordinaattorille, hän kertoo asiasta lisää!

Olen saanut rauhalliseen tahtiini tutustua koiraan ja marsuihin, eivätkä ne ole kovin pelottavia, mutten niistä eritysesti piittaakaan.

Päivisin tykkään pötkötellä, ja seurailla muiden touhuja, mutta illan tullen alan leikkisäksi! Tykkään yleensä leikkiä ihan yksikin lankarullalla tai leluhiirillä. Pidän kaikesta ruuasta, enkä nirsoile. Asiani osaan tehdä hiekkalaatikkoon.

Olisiko sinulla tarjota minulle virikkeellinen, mutta rauhallinen koti? Toivoisin omaa ihmistä, joka antaisi minulle sopivasti huomiota.

Katso vielä videoni!