Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Miu, olen Nepeta, noin viisivuotias tyttö ja etsin kotia, jossa ollaan valmiita tutustumaan toisiimme ihan rauhassa.

Olen utelias ja tykkään leikkiä, mutta ihmiset ovat minusta vielä kovin jänniä. Syön kyllä nameja kädestä, mutta en uskalla vielä antaa ihmisten koskea minuun. Olen kuitenkin ihan kiltti, en sähise enkä läpsi kynsilläni. Ihan pehmeästi tassullani vain läppäsen, jos minuun yritetään koskea. Kuitenkin ajan ja positiivisten kokemusten kautta minusta saattaa saada ihan seurallisen pienen kissan. Ihmisten liikkeet kiinnostavat minua kovasti ja tykkään tutkia ympäristöäni. Ruoan avulla minut saa viimeistään reippaasti esiin piilostani ja liikkeelle.

Aristelen hieman täällä tilapäiskodissa olevaa aktiivista ja leikkisää kissaa. Toinen täällä majaileva kissa on sen sijaan rauhallisempi, enkä pelkää sitä lainkaan. Olen reipastunut uudessa tilapäiskodissa hurjasti, kiitos seuranani olevat arkailemattomat kissat. Olisikin siis tosi kiva, jos sinulla olisi tarjota minulle rauhallinen koti, jossa olisi kenties reipas ja kiltti kissakaveri. Näin voisin jatkaa hyvin alkanutta sosialisoitumistani ja luottamuksen rakentumista. Olen kuitenkin FIV-positiivinen, joten kissakaveriksi kelpaa vain toinen positiivinen kissa. Sairauteni ei ole kuitenkaan oireillut ja olenkin muuten ihan terve ja valmis muuttamaan omaan kotiin.