Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Hei. Me olemme Miimu ja Veijo, eli tutummin Velmu, jo kypsempään ikään ehtinyt parivaljakko.

Me etsimme yhteistä loppuelämän kotia. Olemme leppoisia kavereita, mutta imurista ei tykätä yhtään! Olemme sisäsiistejä.

Minä Miimu (Velmun emo) olen mukavuudenhaluinen, herttainen mamma. Ikää minulla on jo 13 vuotta, vaikka eipä sitä minusta huomaa. Tykkään ihmisistä ja olen sosiaalinen; pusken, kehrään ja juttelenkin, kun sille tuulelle satun. En ole sylikissa, mutta vieressä tykkään nukkua. Osaan ilmoittaa äänekkäästi, kun minusta on ruoka-aika.

Minä olen Veijo eli Velmu, 12-vuotias itsenäinen kolli. Olen äitiäni hieman arempi ja varautuneempi. Uudet ihmiset ja pienet äänekkäät lapset vähän pelottavat minua. Lämpenen uusille ihmisille hitaasti, mutta varmasti. Kun annat minun rauhassa tutustua, saat minusta siliteltävän, puskevan kaverin. Sylikissaksi ei minustakaan ole, mutta oman mammani kainalossa tykkään nukkua. Ihan lemppariasioita on syöminen! Ai että! Ja kaikkiruokainen olenkin.

Etsimme kotia, jossa ei ole pieniä lapsia, muita kissoja tai koiriakaan. Ne saattavat aiheuttaa meille vähän stressiä.