Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Purr! Minä olen Jerry Lee, pieni kollipoika. Olen huomannut, että aamuisin on kiva juosta moikkaamaan palvelijoitani. Silloin niiltä saa rapsutuksia! Välillä innostun niistä vähän liikaakin ja silloin saatan napata varpaan suuhuni, mutta vain silloin, jos siinä ei ole kangasta tiellä.

Minulle on kerrottu, että olen syntynyt 2016, mutta ihan varmuutta siitä ei ole. Luonnettanikin on kuulemma hieman vaikea tarkkaan arvioida, kun en ole ollut näiden ihmisten kanssa vielä kovin pitkään tekemisissä. Niiltä saa kyllä hurjan kivoja rapsutuksia ja rakastankin sitä, kun leukaani kopsutellaan. Niin ja niiltä saa ruokaa! Pidän niin kovin ruoasta! Tyhjennän lautaseni ensimmäisenä, jotta ehdin auttamaan kavereitani, jos ne ei jaksakkaan syödä omaansa.

Kovat äänet vielä vähän pelottaa ja silloin säntään piiloon. Sieltä on hyvä tarkkailla tilannetta välillä pitkäänkin. Kissakaverit ovat kyllä kivoja, niille on mukava jutella. Välillä ne ei kiinnitä huomiota minun kujerteluun, silloin on pakko kömpiä piilosta ja mennä ihan niiden viereen juttelemaan.

Olen tosi hoikka ja muutenkin pieni kooltani. Joudun syömään penturuokaa vaikka olenkin jo ihan aikuinen. Siinä on kuulemma enemmän energiaa minulle. Minulla on FIV, mutta ihan terveeksi tunnen oloni.

Toivoisinkin, että uudesta kodista löytyisi minulle ikioma FIV+ kissakaveri ja paljon kivoja tarkkailupaikkoja. En usko, että pitäisin ihan pienistä lapsista tai lapset minusta ajoittaisen näykkimiseni takia. Löytyisikö sinulta minulle aikaa helliä minua? Lupaan kehrätä kovaa kiitokseksi!