Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen tehnyt uskomattoman matkan villikissasta kehrääväksi sisäkissaksi ja etsin kotia tositarkoituksella.

Voit hyvin vaihtaa toisen kissan esittelyyn, jos etsit helppoa kissaa, koska luottamukseni pitää ansaita, mutta sen jälkeen elämässäsi onkin huomattavasti enemmän merkitystä – etsin siis todellista Kissaihmistä.

Olen noin 5–8 -vuotias jo useamman pentueen tähän maailmaan synnyttänyt tiikeriemo. Voin sanoa että kokemukseni ihmisistä oli lähes olemattomat, kun saavuin tänne tilapäiskotiin pentujeni kanssa, ja olin hyvin epäluuloinen ja varautunut ihmisiä kohtaa. Nyt viihdyn ihmisten lähellä ja rakastan, kun minua silitetään selästä.

Etsin itselleni ihmistä, joka elää tässä hetkessä, ja jolla on kaikki aika maailmassa odottaa, että saan tutustua sinuun rauhassa ja ansaitsemme toistemme luottamuksen. Etsin sinua, joka todella rakastat kissoja ja ymmärrät niiden käytöstä.

Olen FIV-positiivinen. Sairauteni ei ole mitenkään näyttäytynyt täällä tilapäiskodissa. Voi muuttaa vain FIV-positiivisten kissojen kanssa samaan kotiin tai ehkä kaikkein mieluiten kuitenkin ainoaksi kissaksi.

En ole vielä sylikissa, eikä minua voi halata, mutta minusta voi kasvaa sellainen kanssasi, jos sinulla on suuri sydän ja paljon rakkautta.