Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miu mau palvelijat! Olen tämän talouden kuningatar, rakastan olla sohvalla rapsutuksia kuunnellen ja ihmisen vieressä maaten.

Välillä saatan saada pieniä "leikkihepuleita", kuten toi kaksijalkainen niitä kutsuu, ja naureskellen katsoo puuhiani. Hän ei vain ymmärrä, että silloin jahtaan jotain olematonta karvaa tai muuten vaan vedän rallia ja verryttelen lihaksiani.

Tarkka syntymävuoteni on mysteeri, mutta oli se kuitenkin joskus 2010-luvun puolella. Olen tarkka ruokani suhteen, vain laadukas ja herkullinen käy. Herkuista parhaista parhain on MAKKARA. Se on vain jotain niin taivaallista herkkua, tosin jos sillä pyritään saada minut koppaan, menee hetki ennen kuin se onnistuu uudelleen.

Olen hitaasti lämpiävää tyyppiä, joten alkuun viihdyn omissa oloissani ja vain katselen kaksijalkaisten puuhia. Kunhan totun sinuun ja tapohisi, lämpenen niin, että valtaan sylisi teit sitten mitä tahansa: katselit televisiota, pelaat koneella, kirjoitat koneella, pelaat jotain peliä tai vaan istuskelet. Huomaat kyllä, kun haluan tulla syliisi tai haluan rakkautta!

Minusta on tullut lyhyessä ajassa ja normaalissa arjessa oikea rakkauspakkaus. Vaikka lämpenen ihmisille hitaasti, olen sydämeltäni ihmisrakas kissa.

Olen FIV-positiivinen. Sairauteni ei ole mitenkään näyttäytynyt täällä tilapäiskodissa. Voi muuttaa vain FIV-positiivisten kissojen kanssa samaan kotiin, tai ehkä kaikkein mieluiten kuitenkin ainoaksi kissaksi, kunhan saan tarpeeksi rakkautta ja huomiota.

Olisiko sinulla kuningataren mentävä paikka sydämessäsi ja valtaistuin kotonasi vailla asukasta? Olisinko minä mahdollisesti sinulle se oikea?