Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurnauskis! Olen Silmu (s. 9/2012), ja etsin rauhallista loppuelämän kotia.

Olen erittäin kauniisti kuvioidulla turkilla varustettu tyttönen. Olen aika hitaasti lämpiävä ihmisiä kohtaan, joten tarvitsen ymmärrystä asiassa. Olen kuitenkin viimeisen vuoden sisällä edennyt harppauksin luottamuksessa ihmisiä kohtaan, ja minua saa jo silitellä melko vapaasti. Tulen jo itsekin puskemaan ja hakemaan silityksiä. Äkkinäiset liikkeet kyllä edelleen herkästi säikyttävät.

Olen elänyt muiden kissojen kanssa koko ikäni, joten sopivan rauhallinen ja minuakin rohkaiseva kissakaveri voisi olla kiva. Kovin villiä ja innokasta kaveria en jaksa, vaan herkästi huitaisen ja sähähdän, jos ärsyttää. Toisaalta voisin hyvinkin pärjätä ainoanakin kissana, kun seuraa muuten riittää.

Etsin kotia, jossa on kissakokemusta ennestään. Tarvitsen paljon aikaa tutustumiseen ja kesyyntymiseen. Pienten lasten perheeseen en sovi. Tilapäiskodissani on kouluikäisiä lapsia, ja nekin vielä vähän pelottavat! Harvakseltaan hekin ovat saaneet silittää, ainakin hetken. Isommat lapset siis ovat ok, jos saan rauhassa tutustua ja lapset ymmärtävät antaa minulle tilaa. Sylikissaksi minusta ei ehkä ole, mutta illalla valojen sammuttua hyppään kyllä usein hoitajani viereen sänkyyn rapsuteltavaksi.

Otathan yhteyttä, jos olisit minulle juuri se oikea ihminen!

Katso vielä videoni!