Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Me ollaan erottamaton kissakaksikko Naava ja Silmu, hurmaava pariskunta, ja lähdetään ainoastaan yhteiseen kotiin.

NAAVA: Olen isohko ja varsin komea kolli, syntynyt kesäkuussa 2010. Olen vielä hieman arka uusia ihmisiä kohtaan. Tutut ihmiset saavat jo puskemista ja kehräystä, ja tulen mielelläni hakemaan hellyyttä ja rapsutuksia. Yllättävät äänet ja liikkeet kyllä vielä säikäyttävät minut piiloon. Leikkiessäni nuorrun hurjasti, erityisesti pallojen perässä tykkään juosta! Onkileluilla leikin myös mielelläni. Olen myös puhelias poika, kunhan ensin tutustutaan.

SILMU: Olen kaunis ja siro tyttönen, syntynyt syyskuussa 2012. Naava on minulle rakkain kaikista, pusken ja kiehnään häntä niin, että välillä Naavaa ärsyttääkin. Olen Naavaa varautuneempi, mutta hänen seurassaan rohkaistun itsekin. Jokusen kerran olen jopa puskenut ihmisen kättä Naavan perässä. Tutut ihmiset saavat rapsutella ja silitellä minua, mutta säikyn vielä tosi helposti. Onkileluilla olen hoitajieni kanssa tykännyt leikkiä.

Etsimme kotia, jossa on kissakokemusta ennestään. Tarvitsemme paljon aikaa tutustumiseen ja kesyyntymiseen. Pienten lasten perheeseen emme sovi. Nykyisessä kodissa on kouluikäisiä lapsia, ja nekin vielä vähän pelottavat. Isommat lapset siis ovat ok, jos saamme rauhassa tutustua ja lapset ymmärtävät antaa meille tilaa. Sylikissoja emme (ainakaan vielä) ole, mutta tulemme kyllä viereen sohvalle ja sänkyyn nukkumaan. Usein iltaisin innostumme kaksin leikkimään, ja juoksemme ympäri asuntoa hurjaa vauhtia!

Otathan yhteyttä, jos juuri sinulta löytyisi ymmärrystä ja kärsivällisyyttä meihin tutustumiseen. Olemme varmasti sen arvoisia!

Katso vielä meidän hali-pesu-videomme!