Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen Senni-tyttönen, diagnosoimaton ADHD-tapaus, jolta ei virta lopu – ikinä. Ihmiset ovat arvioineet syntymävuodekseni 2016.

Leikkiessä ei virta purkaudu, vaan sitä tulee jatkuvasti lisää. Leikkisin tunteja putkeen! Lempileluihini kuuluu tikun päässä olevat lelut, mutta varsinkin se tikku. Parasta on se, kun tikku laitetaan maton alle ja saan kaivaa, hyökkiä ja hyppiä ketun lailla mattoa vasten. Joskus saatan nähdä tikun maton alla, vaikkei sitä siellä olisikaan. Siksi toivoisinkin, ettei loppuelämäni kodissa olla niin turhan nirsoja mattojen kanssa. Niillä kun on niin kiva leikkiä.

Ihan jatkuvasti ei kanssani tarvitse leikkiä. Osaan myös olla vietävän suloinen. Aamuisin heittäydyn maahan selälleni köllöttämään ja vaadin näin huomiota huoneesta toiseen seuraten, kunnes joku vihdoin minua silittää. Ihan koska vain ei kuitenkaan saa silittää. Vain silloin kun minä niin sallin. Väkisin syliin ottaminen tai silittäminen on jyrkästi kiellettyä. En ole ikinä raapinut tai purrut, mutta kyllä rimpuilen ja juoksen pois tilanteesta, jossa en tykkää olla. Kovat äänetkin hieman pelottavat, mutta tulen kyllä uteliaana tutkimaan, kun äänet on todettu turvallisiksi.

Olen myös sillä tavalla ihana, etten edes kiipeile hirvittävästi. Muut juoksevat pöydillä ja kaappien päällä, mutta minä viihdyn lattialla ja yöni nukun sohvalla. Muuten en niin noista korkeista paikoista välitä. Mutta kukaties, ehkä jos minulla olisi huikean hieno kiipelypaikka, saattaisin innostuakin kokeilemaan.

Minulla on todettu alkava munuaisongelma ja tarvitsen siihen liittyen lisähuomiota. Tällä hetkellä se tarkoittaa fosforinsitojaa ruoassani, tulevaisuudessa seurantaa ja mahdollisesti esim. erillistä munuaisongelmisten ruokaa. Onnekseni en kärsi ruokahaluttomuudesta, ja olen tähän mennessä syönyt raakaruokaa ja herkkävatsaisten naksuja.

Tarvitsisin mahdollisesti hyvin energisen tai toisaalta rauhallisen ja ymmärtäväisen kissakamun, jonka kanssa voin myös purkaa energiaani. Leikkiminen on hurjan hauskaa ja hauskinta se on samanlajisen tyypin kanssa. Olen tilapäiskodissa asuessani tutustunut pariin tyyppiin, mutta he eivät näe kuin toisensa ja kaipaankin ihan ikiomaa kaveria.

Olisiko sinulla tarjota minulle loppuelämäni koti?