Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa

Mouu vaan! Olen Viki-poika, varmuudella 6 kg ja arviolta 5 vuotta.

Minut on otettu talteen villinä tämän vuoden puolella, olen kuitenkin kesyyntynyt hurjaa vauhtia. Syliin en vielä uskalla, mutta kunhan saan hetken aikaa kotiutua, tulen kainaloon asti hakemaan rapsutuksia. Vieraitakaan ihmisiä en aristele vaan heidänkin antamat rapsutukset kelpaavat yhtä lailla. Syliin nostamistakin ollaan tilapäiskodissa harjoiteltu, enkä siitä suutu, mutta hiukan outoa se vielä on.

Etsin suht rauhallista kotia, jossa ei olisi aivan pieniä lapsia, sillä olen hiukan arvaamaton ja saatan käyttää kynsiäni, jos ihminen tekee liian nopeita liikkeitä lähelläni. Toisien kissojen kanssa tulen hyvin toimeen ja jaksan painia ihan yötä myöten, joten olisi hienoa, jos minua olisi odottamassa mukava painikaveri.

Kuulemisiin!