Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen Johnny Cash, noin 3-vuotias komea kollipoika omaa kotia vailla.

Kuten nimeni perusteella voi päätellä olen kova poika pitämään ääntä. Olen muutenkin vilkas ja innostun juoksemaan pitkin asuntoa. Tarvitsen kuitenkin kodin, jossa on suht rauhallinen ympäristö, kärsivälliset ihmiset ja ehdottomasti toinen kissa leikkikaverina.

Olen kiltti muille kissoille, vaikka leikkiessä saatan välillä innostua liikaa. Tykkään myös rentoutua muiden kissojen vieressä, jos vain hyväksyvät meikäläisen kylkeensä. Ihmisiä kohtaan olen kuitenkin hieman epäluuloinen enkä oikein vielä pidä koskettelusta. Samalle sohvalle emme välttämättä vielä sovi, mutta olen kuitenkin sen verran rohkaistunut, että voin nuuhkaista kättä.

Ruoka on minulle tärkeä juttu, enkä ole kovinkaan nirso. Ruokakuppini on huolestuttavan usein tyhjänä vaikka palvelija saattaakin olla eri mieltä. Tule tutustumaan!