Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Palkkaan vähintään yhden, tarvittaessa useamman, kissakuiskaajan vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Samalla on hakusessa minulle myös koti. Työnantajana toimin minä eli Konsti, elokuussa 2017 syntynyt poika.

Kissakuiskaaja voi olla jo kokenut ammattilainen, tai oppimiskykyinen ja -haluinen, vinkkejä ja neuvoja vastaanottamaan kykenevä noviisi. Kissakuiskaajalla tulee olla apunaan yksi tai useampi sosiaalinen kissa, jo(i)sta saisin lisäpontta ja esimerkkiä tottumisessa ihmisten kanssa elämiseen. Kissakaveri myös vähentää huomattavasti kissakuiskaajan työmäärää.

Olen innokas leikkijä ja perso ruualle ja herkuille, eli ne myös ovat avainasiassa kissakuiskaajan työkaluina. Minua ei tarvitse neuvoa syömiseen, peseytymiseen tai vessajuttuihin liittyvissä asioissa, ne hoituvat minulta ongelmitta, eli kissakuiskaajan työpanosta tarvitaan vain ujouteni voittamiseen. Olen täällä tilapäiskodissa elänyt monen kissan joukossa, erityisen hyvin tulen juttuun PESUn Qaran kanssa, että vinkkinä vaan, jos haluat antaa kodin kahdelle kissalle ;)

Paikka täytetään sopivan kissakuiskaajan löydyttyä.

Palkka: aluksi en lupaa paljoakaan muuta kuin epäluuloista mulkoilua ja pienen välimatkan pitämistä ihmisiin. Seuraan kyllä puuhiasi; en kyhjötä piilossa vaan osallistun mielelläni kodin elämään ja menoon, mutta koskettaa et minuun vielä saa. Kunhan tulemme enemmän tutuiksi, palkkasi muodostuu erinäisistä asioista, joita ei voi rahamääreiden mukaan arvioida: Työnsä hyvin ja taidolla hoitava kissakuiskaaja saa ilon ja kunnian seurata aitiopaikalta ujon kissan muuttumista pikkuhiljaa ihmiseen tottuneeksi ja luottavaiseksi kissaksi.

Palkkasi koostuu siis mm. luottamukseni voittamisesta, vuorovaikutuksen ja kiintymyksen lisääntymisestä, eli siitä, että pääset vähitellen silittämään minua enemmän ja enemmän jne. Eli palkkasi on sellaisia asioita, joita ihmiset, joilla ei ole kokemusta aroista kissoista, eivät välttämättä miellä ollenkaan palkaksi, mutta jotka ovat kissakuiskaajalle arvokkaampia kuin menestyvän pörssiyhtiön toimitusjohtajan palkka konsanaan. Laitahan työnhakuprosessisi etenemään soittamalla PESUlle.

Tilapäiskotiemäntäni haluaa lisätä vielä uutta tietoa työpaikan tilanteesta: päätin aivan yht'äkkiä ottaa jättiaskeleen, ja olen ruvennut ikäänkuin ohimennen puskemaan tuon tilapäiskotipalvelijani jalkoja. Hää uskoo, että se nyt on hyvän alku; että minusta tulee piakkoin ihmiskosketuksestakin pitävä kissa! Minä itse haluan säilyttää edes rippeet salaperäisyydestäni, enkä paljasta suunnitelmiani silittelyn ja koskettelun suhteen. Se jääköön tulevaisuuden kerrottavaksi!