Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Moikka! Olen Taavi, arviolta 2–3-vuotias aktiivinen ja seurallinen kollipoika.

Olen erittäin leikkisä ja kissakavereita kohtaan aika raisu, enkä aina ymmärrä kissojen sosiaalista kanssakäymistä kunnolla. Tykkään erittäin paljon palloista ja leikkimisestä! Olen myös puhelias kaveri ja kurnutan paljon.

Näytän kuvissa hieman reppanalta, mutta tavallaan se on osa luonteenpiirteitäni. Kuljen ympäriinsä pää vinossa homppänän näköisenä ja herätän kaikissa ihmisissä suuren hoivavietin. Rakastan rapsutuksia yli kaiken, ja minusta on tullut oikein puskukone. Kehräykseni kuulostaa kovalta tuhinalta ja olen supersöpö puskiessani kovaa ja paljon tuhinan säestämänä. Juoksevat tai epäilyttävästi lähestyvät ihmiset saattavat vielä saada aikaan pakoreaktion minussa.

En silti erityisemmin pelkää lapsia ja rakastan koiria. Tarvitsen kodin, jossa on seurakseni erittäin aktiivinen kaverikissa tai useampi, jotka sietävät minun sosiaalisten tilanteiden ymmärtämättömyyteni. Uudessa kodissa toivoisin myös saavani paljon huomiota ja rapsutuksia, sen oman ihmisen, johon voisin luottaa elämäni loppuun asti kuin kiveen.

Minulla saattaa olla jokin ruoka-aineallergia, ja testaillaan hoitajani kanssa, mitkä kaikki ruuat sopivat. Ainakin pari allergiaruokaa ja myös monia muita ruokia on testailtu hyvällä menestyksellä. Olen käynyt eläinlääkärissä ja muuten valmiina uuteen kotiin, mutta yksi hammas pitäisi kohta puoliin poistaa.