Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Miauu, miu, Aito täällä! Olen kesällä 2017 syntynyt puolipitkäkarvainen tyttökisu ja etsin rauhallista kotia.

Olen aluksi ujohko vieraita kohtaan, mutta uteliaisuus ottaa voiton, ja tulen kyllä omia aikojani lähemmäs tarkkailemaan, kun ei minuun kiinnitetä liikaa huomiota. Sylikissaa minusta ei ole tullut, enkä muutenkaan välitä liiasta lähentelyistä. Silittää saa vähän, ruokakupilla parhaiten. Tulen kyllä ihmisten lähelle seurailemaan tapahtumia ja makoilemaan.

Tykkään kun ihminen leikkii kanssani, vaikkapa huiskakepeillä. Maton alta jahdattavat jutut on ihan parhaita. Telkusta seuraan mielelläni luonto-ohjelmia, varsinkin lintuja. Olen aika rauhallinen ikäisekseni, hurjat kiipeilyt ja juoksut on välteltävä alkavan nivelrikon takia.

Nivelrikkoon saan hoitoa pistoksista puolen vuoden välein ja nivelrikkoisen ruokaa. Syön kyllä muutakin, raakaruokaa myös joskus.

Lähtisin omaan kotiin, jossa olisi yksi rauhallinen kaveri. Rauhallisiin kavereihin olen täällä tilapäiskodissanikin tottunut. Pienten lasten perheeseen en sovi. Koirista ja muista eläimistä ei ole kokemusta, mutta luulenpa että ois parempi ilman.

Jos kiinnostuit ja haluat sitoutua hyvään hoitooni loppuelämäkseni, niin soittele ja tule tutustumaan, terkuin Aito ❤️