Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi mauuu, Aito täällä huutelee omaan loppuelämän kotiin! Olen kaunis puolipitkäkarvainen, kesällä 2017 syntynyt oranssi neitonen.

Hiiri- ja huiskalelut ovat parhaita ja varsinkin maton reunan alla liikuteltavat jutut, joita yritän jahdata. Liiallista hyppimistä ja riehumista koitan välttää alkavan nivelrikon takia. Nivelrikkoon on aloitettukin pistoshoito puolivuosittain, ja uuden kodin pitää tietenkin sitoutua hoitoon.

Luonteeltani olen hieman ujohko vielä, mutta toisaalta rohkea: tulen kyllä lähelle makoilemaan ja seurailemaan tapahtumia. Minua saa rapsutella, ja turkkiani saa ja pitää kammata/harjata esim. furminaattorilla takkujen välttämiseksi. Ilmoitan sitten napakasti, kun silittelyt riittää, olen siis myös hieman temperamenttinen.

Koiria en ole tavannut. Pieniä lapsia on täällä tilapäiskodissa käynyt muutaman kerran, ja heidän kanssaan leikki sujui kivasti, kun he olivat jo oppineet toimimaan eläinten kanssa. Etsin kotia, jossa olisi ainakin yksi lajitoveri. Täältä voisi lähteä kanssani sisareni Hellä tai joku muu PESUn kissa, ellei tulevassa kodissa jo ole "tarpeeksi" kissoja.

Tervetuloa tutustumaan lähemmin, jos kiinnostuit, toivoo Aito, miaaauuu!