Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Saana tässä terve! Olen hyvin rauhallinen, määrätietoinen ja hellä kissaneiti omaa kotia vailla – siis ihan omaa, ei muiden kissojen kanssa.

Arvioitu syntymäaikani on 13.3.2013. Olen kuulemma sen verran vekkuli kaveri, että kaipaisin omaa kotia ilman muita kissoja. Viihdyn kuitenkin rauhallisen koiran kaverina erinomaisesti. Lapsiperheeseen en ehkä uskalla mennä, lapset voivat olla hieman jännittäviä.

Olen vähän semmoinen omassa rauhassa touhuilija, mutta rakastan kyllä ruokaa ja rapsutuksia. Jännittäessä saatan hakea hetkellistä turvaa vaikkapa sängyn alta, mutta usein rohkaistun nopeasti. Lelujen kanssa en oikein jaksa leikkiä, joten olisi ihanaa, jos uusi koti pystyisi jakamaan runsaalla kädellä rapsutuksia! Stressaantuneena saattaa pissa mennä ohi laatikon, mutta rauhallisessa ympäristössä moista tuskin tapahtuu.

Etsin siis kotia ainoana kissana tai rauhallisen koiran kaverina. Muutenkin rauhallinen ympäristö ja säännöllinen elämä tuovat minusta kaikkein parhaimmat puolet esiin!

Yhteydenottoja odotellen, Saana-kisu