Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Olen 5-vuotias Noora-pimu, rauhallinen ja kiltti kehruu- ja leipurikone.

Minulla on lempeä ääni, ja mau'un, kun pyydän sinulta ruokaa ja muuten höpöttelen kurisemalla. Tutustun mielelläni vieraisiinkin ihmisiin kevyen arvioinnin jälkeen, joten en ole ujointa sorttia. Kehrään tyytyväisenä ihmisen lähettyvillä tai päällä, ja tykkään vaivata tassuillani (kynsillä) samalla. Ryhdyn mielelläni leikkiin ihmisten kanssa, mutta itsekseni ei juurikaan huvita riehua. Koriste-esineet ja muut tavarat saa olla pöydillä, enkä juonsentele pitkin seiniä.

Joskus rapsuttelu saa riittää ja näykkäsen käteen. Säikähdän tätä itsekin ja poistun äkkiä takavasemmalle rauhoittumaan. En tarkoita pahaa, sitä kutsutaan kuulemma hellyysaggressioksi. Tästä syystä en sovi pienten lasten kotiin. Nyt olen asunut kouluikäisen kanssa, joka on mukavaa seuraa. Elämästäni kului pitkä tovi, kun haahuilin itsekseni ulkona ilman hoivaa ja rakkautta, joten jotkin asiat ihmisten maailmasta ovat vielä uusia minulle. Rapisevat muovipussit ja kohoava käsi ovat pelottavia asioita.

Kaikesta huolimatta olen kaikin puolin reipas ja lähes kaikki ruoka maistuu. En ole pahemmin välittänyt muiden kissojen seurasta, joten mahdollinen kissakaverini pitäisi olla rauhallista sorttia: en ole riidanhaastaja, mutta pidän mielelläni pientä väliä toisiin kissoihin. Voisinkin harkita elämää ainoana kissana, kunhan en sitten jää ilman muuta seuraa!