Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Heippa! Me ollaan tällainen hienosti yhteen pelaava suurella kokoerolla varustettu hassu parivaljakko.

Nukutaan, pelataan ja päikkäröidään aina kaksin. Senpä takia meidät luovutetaan ainoastaan samaan tupaan antamaan toisillemme tukea ja turvaa arjen karikoissa. Ihmisistä ollaan erittäin kiinnostuneita ja viihdytään niin sylissä kuin mukana arjen askareissa.

Kolme kertaa toista pienempi, eli minä Davina olen alle vuoden ikäinen tyttö, pölyhuiskahännän-heiluttelija. Olen toimelias ja leikkisä sekä erityisen kova söpöilijä. Nautin kovasti silityksistä ja välillä vedetään rallia toverini Goljatin kanssa kovastikin. Pestään paljon toisiamme ja nukutaan usein halien kerällä.

Seuraaan mielellään ihmisten puuhia läheltäkin ja nuoresta iästäni johtuen kaipaan vielä jonkun verran opastusta positioni suhteen; mitä minulta toivotaan ja mitä ei. Olen varsin omatoiminen mitä tulee ponnareiden ja muiden hyvien lelujen haltuunottoon.

Mä jota myös Goljatiksi kutsutaan, olen arviolta kolmivuotias kolli eli kissa parhaassa iässä. Rauhallinen mutta kuitenkin aktiivinen. Syöminen on mun juttu, ja niinpä loppuelämänkodin onkin pysyttävä tiukkana ruokavalioni suhteen. Ei mitään ihmeellistä, mutta painoa olisi hyvä saada pois kilo tai pari hissukseen.

Olen rohkea ja otan ihmiseen hyvin kontaktia. Nukun mielellään vieressä. Vaikka sopeutumiskykyihini uskotaankin, menneisyyteni vuoksi minulle etsitään kotia, jossa ei ole muita lemmikkejä meidän lisäksi. Olen nyt ansainnut rauhalliset, leppoisat kissanpäivät ja jakamattoman huomion toverini Davinan kanssa. Olen nopea oppimaan ja ollaankin käyty ulkoilemassa valjaissa. Toivon että voimme jatkaa tätä harrastusta uudessa kodissani!

Kehräilemisiin ihmiset, toivottavasti kuullaan teistä pian!