Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Mä oon komea nuori mies Lacu. Oon pääsääntösesti aika cool, kuten kuvista näkyy.

Tykkään kyl leikkiä toistenkin kissojen kans. Koirasta en niin välitä, mut oon tehny täällä tilapäiskodissa selväks, ett mä oon pomo ja muahan ei tulla nuuskiin (saattaisin hyvinkin pärjätä rauhallisen koiran pomona). Oon pari-kolmevuotias heppu ja kissaseura kelpaisi uudessakin kodissa, ainakin sellainen rauhallinen. Isommat ihmislapset on ok, sellaiset jotka osaa jo kunnioittaa eläimiä, ihan pienistä en oikein tiedä, kun saatan säikähtää äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä.

Toi nykynen ihmis-hoitaja tyyppi on sitä mieltä, ett mun kans saa olla tarkkana, tein nimittäin pikku karkureissun kesällä, ja nyt kun tulin takas, niin mikään ikkuna eikä ovi oo auki... kumma juttu!

Mä oon siisti ja syön kaikkee. Söisin enemmänkin, mut toi tyyppi kieltää aina, kun yritän mennä sen lautaselle auttaan sitä syömisessä. Tarvin ehkä sitten hieman aikaa tottua uuteen ympäristöön, mutta olen mä kyllä seurallinen, kun tutuiksi tullaan. Tarvitsen siis oman aikani, ja seuraan uusia tuttavuuksia vähän kauempaa mielelläni. Pidän kuitenkin ihmisistä, ne pienemmätkin menettelee, kun eivät liian nopeasti hyökkää luokseni. Tykkään rapsutuksista! Mut ny mun täytyy mennä kattoon, mitä muut tekee, tsau!